Rasan kanssa oltiin kyyhkyjahdissa pohjanmaan lakeuksilla. Kyyhkyjä näykyi ja vettä satoi kuin saavista kaataen välillä... mutta se ei meitä innokkaimpia pitänyt poissa! Ü Vähän jännitti kuinka tyttö toimii kun ei olla kovinkaan paljoa lintua Rasalla noudatettu.

Jätin sitten ihan tarkoituksella aseen kotiin, että saan keskittyä täysin Rasaan, mikä oli ihan hyvä päätös. Aluksi ei oikein tiennyt (yllättäen) mitä oikein ollaan puuhaamassa. Mutta kun paukutus alkoi ei Rasaa haitannut se yhtään. Kovin oli aina menossa sinne mistä paukku kuuluu. Paikalla ei tyttö nyt juurikaan malttanut olla mutta tarvittaessa maltoi hetken aikaa ollakkin hiljaa, kun palkkasi tarpeeksi! Ensimmäinen lintu tipahti mukavasti keskelle heinäpeltoa, mistä yhdessä käytiin etsimässä saalis. Oikein mukavasti kantoi pulu suussaan. Kahtaa kyyhkyä sai tytteli oikein etsiä ja ne löytyikin oikein mukavasti, pitäisi varmaan tuota luovutusta harjoitella kun meinaa jäädä joskus hieman kauaksi linnut.

Mikä mukavinta, minun mielestä tässä hommassa oli se ettei pelännyt paukkua ja toinen, että irtosi ihan kiitettävästi linnun suuntaa, jos näki sen tipahtavan. Yhdenkin linnun kävi pikkuinen varastamasta 200m:n päästä kaverilta! ;-P Tästä hyvä jatkaa harjoittelua. Pitää varmaan ohjaajankin alkaa opiskelemaan, miten koulutetaan NOUTAJAA!!?? Vinkkejä otetaan vastaan :)