... nimittäin säätelemään tuon ropokoiran viretilaa ja suunnittelemaan harjoituksia niin että se ihan oikeasti olisi aina hyvässä vireessä ja tekisi kunnolla. Nyt tilanne on se että se kyllä osaa liikkeet kohtuu hyvin mutta väärässä vireessä se ei vaan tee. Plääh. Tänään siis alla jo reipas, melkein kahden tunnin lenkki + myöhäinen iso aamuruoka. Tähän päälle sitten kokonaisuusreenit omalla reenivuorolla. Eiiii näin! No näin se sitten meni:

Paikkaistuminen: ok - ei palkkaa
Paikallamakaaminen: ok - ei palkkaa, seurautus pois "kehästä" jonka jälkeen palkka.

tauko + uusi setti, jonka alkuun leikitystä ja muutamia perusasentoja
seuraaminen - jaiks! Kontakti ok, ilme vaihtelee, paikka vaihtelee, ei tarpeeksi mukana
salama: maa-istu (seisoi...)-seiso, seuruu ok
luoksetulo: eka stoppi vähän venyi, olisi voinut tulla lujempaa kaikki siirtymät mutta kaikki laukalla ihan loppua lukuunottamatta, maahanmeno kohdassa hulluna hälyä niin ei varmaan kuullut ekaa käskyä ja toisella nopea maahanmeno
ruutu: ei kakka.... kaamea merkki ja jäi pari metriä ruudun eteen totaalijumiin :( Pakotin ruutuun, kehuin ja otettiin alusta uudelleen jolloin ok liike.

tauko ja uusi yritys...
ohjattu: oikea ruudun puolelta - HYVÄ! No okei, merkki ei taas ihan mallikas mutta ok
Hyppynouto: hyvää niin kuin aina :)
Tunnari: levoton mutta oma, nyt loput reenit tästä ilman meno tai palautuslaukkaa
Kaukot: Eka vaihto seisomaan, ei oikein kuunnellut ja istui, korjasi kyllä. Inan liikkui myös.

Mua jäi ahistaan se alkuosa, vaikka Martti palkkaantui kehuista ja köpitteli kyllä kaikki liikkeet läpi. Onneksi reenikamuilla oli kaikenmoisia menoja joten päästiin ottamaan melkein tyhjässä hallissa vielä ihan lopuksi korjaussarjaa. Ensin merkkiä ensin paikka näyttäen ja sitten useampi hyvä merkki palkaten ja vuolaasti kehuen. Ruutuun ilman merkkiä ja ekaksi kupille, sitten ilman ja vielä kupille. Meni lujaa! Tehtiin vielä vähän kaukoja yksittäisistä vaihdoista palkaten ja tosi lyhkäsiä luoksareita taakse palkaten ja hypyn kautta molemmat luoksetulon pysähdykset (miksi ne on näin tosi näyttäviä ja hyviä!?). Jäi siis kuitenkin ihan ok mieli ja onpahan nyt kokonaisuusreenit taputeltu taas. Nyt reenataan koko loppuviikko ahkerasti joka päivä ja ideana vire ja hyvä palkkaus. Ensi viikolla sit huilitaan.

Rasakin ehti tehdä vaikka ja mitä. Kiertämisessä se haluaa vaan oikoa, hassu... tätä jankattiin ja otettiin vähän luoksarin stoppeja yms. Ruutu ensin tyhjänä, pienellä voltilla mutta meni. Teinköhän sitten pari alustalla ja vielä yhden ilman. Alkaa sujumaan pikkuhiljaa. Kaukot tänään tosi hyvät! Tunnarissa ekalla säätöä, toinen ja kolmas yritys onnistuivat sitten jo taas tosi hyvin. Metskunoudossa vähän vaisu, samoin hypyssä, palkkailin pallolla mutta vaikea oli olla houkuttelematta. Pitää olla tarkkana tämän kanssa. Jäävät käytiin kaikki läpi, seisomista meinaa istua mutta istumisen on toki hyvä ollakin nyt tässä kohtaa aika vahva.

Huomenna sitten Hu-Pun hallille reenaamaan lappalaisporukalla! :)