Mari-Liisan kanssa käytiin aamupäiväreeneissä. Rasa sai aloittaa. Ensin seuraamisjuttuja, askelsiirtymiä ja liikkeellellähtöjä. Paikka eli pikkuisen mutta on selvästi parantunut, kontaktikin ok mutta voisi olla parempikin. Otin normikäyntiseuraaista ja käännöksiä, se on noista nopeuksista meille kaikkein vaikein. 

Merkit tänään suht ok mallilla. En vaan tykkää ylimielisestä asenteesta merkkiä kohtaan, kaataa sitä helposti. Niistä pieni huomautus eikä palkkaa.

Ohjatussa kapulat jo hieman kauempana merkin linjasta, oikea ensin. Molemmat suunnat tosi hyvät (tässä jo vissiin kolmannet onnistusmistreenit putkeen eli nyt voi oikeasti alkaa vaikeuttaa, jes!).

Loppuun luoksetuloa: Mami palkkasi ekan stopin, kiertämisestä maahanmeno ja vielä käskytettynä suoa luoksetulo loppuasentoon asti (tämä tosi hyvä!).

Martti pääsi esineruutuun. Ruutu oli normaalia pienempi. Maastona linjan alus jossa paljon kaatuneita pikkupuita ja risuja joten liikkuminen hieman kinkkisempää. Tuuli voimakkaasti muttei välttämättä niille linjoille joita pitkin koiran oli järkevintä liikkua. Kaksi ensimmäistä esinettä nousivat suht nopsaan muutamalla viettikatkolla joista jatkoi itse. Kohtuullisessa ajassa ja ihan (Martiksi) mukiinmenevällä työskentelyllä nousi kolmaskin josta purkkipalkka. Martilla vaikutti olevan aikas kivaa! :)

Onpas huippua kun pääsee reenaamaan noin hyvässä seurassa! Oikein hyvänmielenreenit taas! Jatkamme tästä!