Eipä ole tullut niitä kaikkia puurtamistreenejä kirjoitettuakaan, eli ei tämä meidän elämä ihan pelkkää hehkutusta ja onnistumisesta toiseen kulkemista ole vaikka blogissa ei nyt muuta olekaan :)

Mutta siis, seuranmestaruuskoe, tuomarina miellyttävä Tuire Marjamäki (joka on muuten niin koiran puolella, varsinkin alokasluokassa teki ratkaisuja jotka olivat mun mieleen ja otti rohkeasti kantaa asioihin joihin kuuluukin puuttua) ja siis meidän eka koe.

Paikkamakuu jännitti... Näyttökokeen jälkeen ollaan otettu vaan yhden kimppatreenit (tosin niissä aika monta paikkista) ja ryhmän aloitus oli "hieman" taas levoton... Noh, Nosturi hoiti homman kotiin ja luoksepäästävyydestä ja paikallaolosta 10.

Oma vuoro oli viidentenä, kenttä oli hurjan kuuma mikä ehkä vei osaltaan sen parhaan vireen. Ja saattoi se koetilannekin olla osana, vieraat koirat etc.

Kytkettynä seuraaminen: 9 - ei ihan niin hyvällä vireellä mitä treeneissä, näkyi etenkin täyskäännöksissä jotka treeneissä jo toimivat aika kivasti.

Vapaana seuraaminen: 9 - sama

Liikkeestä maahan: 10

Luoksetulo 7,5 - arpoi taas loppuasentoa, oli epävarma ja sivulle siirtyminenkin siksi huono kun en tietty korjannut sitä vajaata loppuasentoa. Tämäkin siis jo treeneissä hyvällä mallilla mutta ei vielä tällä treenillä siirry koetilanteeseen. Jatketaan harjoituksia ja toivotaan että kun varmuus lisääntyy ja tulee lisää onnistumisia alle niin se kantaa jossain vaiheessa kokeeseenkin.

Liikkeestä seisominen: 10

Hyppy: 10

Kokonaisvaikutus: 9 - olisi voinut olla vieläkin iloisempi joissain liikkeissä (allekirjoitan)

Liikkeiden välissä otti kehut ihan ok hyvin vastaan :)

Yhteensä 185,5 pistettä, 1-tulos, luokkavoitto, kunniapalkinto ja KPSH:n vuoden tokolupaus :) Jee! Hyvä Nosturi! <3 Ja ihanat meidän seuran tyypit jotka kannustitte ja autoitte! Ja kiitti maailman paras kasvattaja ihanasta koirasta!
Tässä vielä videolinkki:

http://youtu.be/4hBbNfC7t1w

Ennen koetta pohdin että kerta koularia lähdetään hakemaan niin tavoitteena olisi  että yksi ykkönen tulisi kp:n kanssa koska silloin voi olettaa että on onnistunut jo melkoisen hyvin. Samalla kyllä varustauduin siihen että nuoren ja kokemattoman koiran kanssa tulee helposti unohduksia ja lipsahduksia joilla ykkönen karkaa nopsaan. Mutta nyt siis se kp heti ekasta kokeesta! Wau!

Seuraavaksi mennään jo viikon päästä Suonenjoelle pm kokeeseen (ollaan KPSH:n joukkueessa) ja ilmoitinpas erkkarinkin rotumestistokoon. Noiden jälkeen on mahdollista marraskuussa ja joulukuussa käydä kokeissa. Tavoitteena siis se koulari tälle vuotta.