Piakinen tiivistelmä viime viikon reeneistä:

Maanantaina suunnattiin järvelle Sannan ja Minka-rotikan kanssa. Molemmat koirat yhtäaikaa Hermanniin matkustamaan ja Martti ensin hommiin. Molemmille samat kaksi maalia ja etsinnät hoidettiin nyt Hermannilla, mikä on aika paljon haastavampaa kuin apuveneellä meneminen mutta hyvinhän se sujui. Ensimmäiseen Martti reagoi kohtuu vaisusti mutta kuitenkin huomattavasti. Pulahdettiin veteen melko kaukana ja minä meinasin jo luovuttaa uimisen suhteen kovassa aallokossa mutta pääsin kuin pääsinkin rantaan. Martti oli siinä vaiheessa ollut rannassa jo vaikka kuinka kauan ja maalimiehen rapsuteltavanakin. Toisen maalin ilmaisu olikin huomattavasti selkeämpi ja voimakkaampi. Rantautuessa haju normitapaan katosi mutta Martti ei ollut unohtanut tehtäväänsä ja hienosti se löysi hyvin piiloutuneen maalin. Ohjaajille oli aika rankkaa. Vesi oli kylmää, aallokko ihan kohtuullisen kokoista noviiseille, hämärä meinasi hiipiä ja siihen päälle ison veneen kanssa toimiminen. Mutta hyvin me vedettiin kun oli hyvät ja reippaat koirat ja aivan ässä miehistö. Taidettiin olla aikalailla liekeissä reenin jälkeen. Seuraavaa odotellessa... ;)

Keskiviikkona uhmattiin sadetta ja mentiin tottisreeneihin. Martille pelkkä ilmoittautuminen, odottamista, seuraamisen aloitus ja iso palkka. Seuraamisessa oli lähdössä eteenmenomoodissa joten pieni huomautus ja hyvästä seuraamisesta sitten palkka. Rasa sai puuhailla BH-kokeen juttuja jotka menivätkin aika mallikkaasti. Istumisesta pitäisi häivyttää käsiapu kokonaan pois niin sitten olisi hyvä.

Torstaina hakuilemassa, jossa Martille parit ilmaisut ja yksi pisto. Ilmaisut ihan jees, mutta tein mokan kun päästin pistolle kokemattoman maalimiehen. Nyt on liikaa tullut Martille vahvistusta siitä ettei kannata ilmaista :( Tosi tyhmää, tätä pitää nyt korjata ja korjata. Rasa sai harjoitella vähän ilmaisuja, nyt palkkasin osan rullantuomisista ja menikin hurjan paljon paremmin.

Perjantaina onneksi oltiin Tikkakoskella porkkisreeneissä (Iso kiitos Satu ja Mirva!!) jossa Martille kaksi pistoa ja samalla kaksi maalimiestä jotka pitivät sen haukkumassa. Vaikeuksia meinasi olla, mutta hienolla maalimimiestyöskentelyllä saatiin kelvolliset ilmaisut ajoiksi. Huh!