Kuvat Riina Korhonen (SM kisoista kaikki)
Toko-SM%2B2015%2B335.JPG

Jospa mennään aikajärjestyksessä. Maanantaina heti sorvin ääreen ja Leppävirran kentälle. Alkuun vähän seuraamista, jossa hyvä asenne mutta ei muuta ihmeellistä. Jäävistä istuminen hukassa. Luoksetulon taisin ottaa perusasentoon saakka, noutoa en muista. Hyppynoudossa ekaa kertaa oikeankokoinen kapula. Ei meinannut ensin hahmottaa estettä ollenkaan mutta kun kävin sitä taputtamassa ja sanoin että tässä tää hyppy on niin meni hyvällä asenteella ja puhtaasti. Vinoesteelle haki myös hyvin mutta tuli kaksi kertaa hypyn kautta pois... Viimein sain sen sitten muistutettua että pitää tulla saman esteen kautta pois mistä tulikin. Eteenmeno pallolle joka hyvä. Hienosti muuten leikki uusilla palloilla :)

Toko-SM%2B2015%2B344.JPG

Tiistaina ehdittiin käymään Suonenjoen kentällä. Istuminen taas hukassa... Luoksetulo suorapalkalla, nouto perusasentoon. Hyppynouto hyvin mutta vinoesteellä en taas meinannut millään saada tajuamaan että tulisi sen saman esteen eikä hypyn kautta pois... puuh... Eteenmeno taas pallolle ja se hyvää normisettiä.

Toko-SM%2B2015%2B347.JPG

Illalla oli taas valmennusryhmän treenit Vanulassa, kouluttajana Satu. Aloitettiin taas seuraamisella, jossa otettiin teemaksi väljyys. Sadun mielipide oli että oikealle kääntyminen pahentaa asiaa. Tehtiin niin että askel eteen ja siitä heti sivusuunnassa oikealle (hieman auttaen) ja naksu ja palkka heti kun kosketti jalkaa. Aika nopsaan siirryttiin tekemään ihan suoraa ja sivuskeleita sitten kun yhtään loittoni ja palkka taas jalan koskettamisesta. Osti tän tosi hyvin ja lopuksi seuruutin jo kohtuu pitkiä pätkiä ja palkkasin vain onnistumisesta koska ei enää loitontanut. Tuli ihan hirmuisen hyvä mieli! Tästä se lähtee!

Tokalla kiekalla tehtiin ohjattua koko vartti. Satu heitteli kapulat ja mie käänsin namilla merkille, josta noutoon ja pallopalkka. Hyvin jaksoi, hyvin paransi asennettaan kapuloita kohtaan koko ajan ja palkkautui palloista loppuun saakka. Pitää nyt ottaa noi merkkitreenit mukaan ja ohjatussa tehdä lähinnä asennetta kapuloille että se oikeasti menisi niille lujaa ja saisi oikean asenteen jolloin se vaikeassakin paikassa etsii sen kapulan eikä luovuta.
Ihan huippu valmennus ja ihan huippu koira joka toimi sikahienosti! Jee! Samalla kyllä tajusi senkin että on nää niin tarpeellisia kun saa ulkopuoliset ja erinomaisen osaavat silmät katsomaan ja neuvomaan, niihin kaavoihinsa kangistuu niin helposti vaikka täällä hyviä treeniporukoita onkin.

Toko-SM%2B2015%2B353.JPG

Ai niin! Otettiin me myös yksi noin tunnin vanha jäljen nosto. Jana meni tälläkertaa tosi hyvin mutta huomaa että on noita janoja tehnyt kun keppimotivaatio kärsii (eka keppi nopsaan = jälki loppuu siihen ja palkitsevampaa ois jatkaa jäljestystä).