Asenteella mennään! :) Aloitettiin seuraamisella jossa päähuomio paikassa ja käännöksissä. Myös ilme oli aika kiva. Ihan hirveästi ei pysty tuosta paikasta nyt nillittään tän mahan kanssa joten kaikki yritykset tiiviyteen on nyt se juttu.
Ekan istumisen meni taas maahan :( Toka ja kolmas ok. Otin sitten seisomisen väliin ja palkkasin siitä pienen jänitteen kautta. Sitten maahanmeno kokeenomaisesti ja siitä hyvävauhtinen luoksetulo loppuasentoon josta lyhyt kahden lelun leikki palkaksi kun tuli niin hyvin loppuun saakka.

Noutokapulan hakemisissa ja telineeltä pois siistymissä olin tosi tarkkana ja palkkasin kaikki joissa teki itsenäisesti ja hyvin. Kaksi kertaa piti ehkä joku uusia? Vaikein oli täyskäännös tai käännös oikeaan telineen jälkeen, helpoin jos lähtee peruuttamalla pois... Kilon kapulalla tehtiin joitain kapulan nostoja ja siitä sivulletuloja. Metrisellä hyvä meno mutta kolautti takaisinpäin. Pitää tehdä nyt niin että hetsaa ehken paluuta enemmän ja jos kolauttaa tai ponnistaa niin pitää tuoda kapula luovutukseen ja puhtaista saa suorapalkan. Vinoeste hieno, samoin eteenmeno maahanmenon kanssa (josta taas kahden lelun leikki palkaksi).