Rasa on mennyt taas rikki (ilmeisesti venäytti takajalkansa) ja ontuu aikas ikävästi. On se kyllä ihme epäonnen koiruus... Rimprenssa ei siis päässyt mukaan tokoilemaan, vaan viettää sairaslomaa vielä ainakin jonkin aikaa. Tylsää, koska Panulla olisi nyt ollut virtaa.

No mutta me Martin kanssa mentiin kuitenkin Pieksämäelle tihkusateeseen ja hämärtyvään iltaan treenailemaan. Ensin merkkiä (kaikki merkit joille päästin ja joille meni - kaksi kertaa vissiin ois halunnu suoraan ruutuun- olivat aivan superhienoja!) joka hyvä, sitten ruutuun pari kertaa kipolle. Nämä mallikkaat, mutta ääntä tulee edelleen jonkun verran. Nyt kun se ruudun keskikohta on aavistuksen hukassa, en uskalla siinä kiinnittää ääneen huomiota, mutta merkille ei edelleenkään pääse jos haukkuu. Pari kertaa sitten tyhjään ruutuun, josta palkaksi heitettiin ruutuun pallo. Tämä paransi aavistuksen sen keskikohdan löytämistä. Loppuun vielä läpijuoksu kupille. Jatketaan siis vielä tällä viikolla niiden mielikuvien vahvistamista, eli kipolle ruutuun juoksemista. Merkki vaikuttaa nyt aika vahvalta tämän liikkeen osalta, mikä taas vaikuttaa hiukan negatiivisesti ruudun onnistumiseen. pöh.

Seuraaminen oli ihan superia ja siitä saikin hyvän palkan. Kaukoissa oli taas niin kierroksilla että ei meinannut jaksaa keskittyä. Saatiin me onnistumisiakin esim. takapalkalla, mutta matkan kasvattaminen ei onnistunut (tylsää). Jäävät ihan parhaat! Varmat ja nopeat.

Luoksetulo koemaisena maahanmenoon saakka. Lähti vielä maastakin tosi lujaa, joten vapautin ja purkista palkka. Tässä on selvästi muuttunut mielikuva ja Martti lähtee tosi lujaa pysähdyksistäkin. Purkki auttaa!