Tein puistonurmelle Pikulle noin 30 m pitkän loivasti kaareilevan jäljen. Ehti vanheta noin 20 min pissilenkin ajan. Pikku nosti jäljen ihan hyvin oikeaan suuntaan ja lähti jotenkuten ajamaan. Alkumatkasta tuli useampiakin viettikatkoksia kun jäi tuijottelemaan milloin mitäkin ja välillä vaan istuskelemaankin. Huokaus. Loppupätkä meni sitten hieman tasaisemmin. Pikulla ei kyllä meinaa millään vietti riittää jäljenajoon. Se syö ihan hyvin mutta ei ole mitenkään päin ajatellen ahne, joten moottorin löytyminen tähän hommaan on vielä hukassa. Noh, katsellaan nyt miten se lähtee sujumaan.

Rasan paikallaoloissa oli häiriöjuttuja muissa kehissä, minkä vuoksi Rasa oli hieman jännittynyt ja pälyili. Kehuin piilosta kun oli hyvin ja kerran huomautin haistelusta. Ihan ok suoritus, ei meinannutkaan lähteä mihinkään eikä lonkkaillutkaan nyt kummemmin häiriöistä ja uimapaikasta huolimatta.

Martti sai aloittaa tokoreeneissä häiriköimällä toisten paikkamakuuta. Aloitettiin hihnalla leikkimiselllä ja liikkeistä otettiin ensin luoksetulo pysäytyksillä (ihan ok), läpijuoksu (hyvä) ja vielä yksi stoppi (oikein hyvä). Otin myös seuraamista joka oikein kivalla asenteella. Jäävät muistaakseni maahan-seiso-istu (ok, maassa taas haisteli josta huomautin). Sitten otettiin paljon eri kaukovariaatioita ja hypyn hakemista ja seuraamista paikallaolevien koirien lähellä. Martilla oli tosi mukavaa eikä se välittänyt yhtään toisista koiruuksista!

Sitten Rasa tekemään liikkeitä: Aloitettiin noudolla joka oikein hyvä, sitten seuraamista joka parantunut mutta minä jäin vaan kattelemaan Rasaa enkä enää osannut kääntyä oikeaan suuntaan - vaikeeta tämä toko! :D Liikkeestä seisominen oikein hyvä. Luoksetulossa liikutteli TAAS tassujaan odotelessa prkl... hyvät stopit mutta niistä meinaa liikkurin käskyllä lähteä... ei hjuva... Tätä reenattiin sitten jokusen kerran.
Luoksetulon jälkeen odoteltiin hetki ennen seuraavaa kehää. Siellä sitten aloitettiin ehken liikkeestä maahanmenolla (kokonainen) joka onnistui oikein hyvin. Hypyssä ensin palkka hypystä, sitten kokonainen. Jää aika lähelle estettä istumaan ja tietää että pitää istua joten käy istumaan jo ennen kuin laskeutuu maahan. Pitää siis olla aika reipas sen istu-käskyn kanssa ettei tule ennakoinnista pistemenetyksiä. Loppuasento aavistuksen vino, joten otettiin paluuhyppy vielä uudelleen. Kaukoissa semmoista hassua pupuhyppelyä vaikka ihan ok pysyikin aloillaan. Otin varmuuden vuoksi vielä läheltäkin. Pitää ottaa vielä läheltä superpitkillä viiveillä.

Martti sai loppuun tehdä vielä ruudun joka löytyi vasta toisella yrityksellä ja ohjatun jossa oikea hieno, vasemmalla keskelle ja korjauksesta hyvin. Merkit vaihtelivat kohtuullisesta hyviin ja kerran jouduin ruutuunlähetyksessä palauttamaan haukun takia. Asenne aikalailla kohdillaan mikä toki ilahduttaa kovinkin paljon!