Eilen piti vihdoin ja viimein tämänkin emännän ottaa itseään niskasta kiinni. Ensinnäkin peruin osallistumisen lauantaina kisoihin Pieksämäelle. Ei olla treenattu kuin pari hassua kertaa viime kisojen jälkeen, joten on aika turha mennä räpeltämään. Seuraava tähtäin on sitten maaliskuussa ja Joensuun kisoissa.

Eilen sain massiivisesta päänsärystä huolimatta aikaiseksi myös treenata. Päivikin blogissa oli hurjan hyviä vinkkejä seuraamisen perusjuttujen treenaamiseen ja otettiin aluksi ihan niitä. Oli kyllä tosi vaikeaa Martille, kun mamman kädet eivät pysyneetkään tasaisesti sivuilla. Tämä oli todella hyvä reeni! Kiitos Päivikille vinkeistä! Seuraavaksi otettiin sitten tunnari. Väärät kapulat ovat olleet nyt useamman viikon koskematta ja niiden eteen on kehittynyt noin 30 cm korkea lumivalli. Se olikin aika hieno juttu, Sillä kun Martti ei lähettäessä nähnyt missä kapulat ovat, se lähti hienosti etsimään nenä auki (Merjakin suositteli tätä jo viime keväänä, muistin sitten tän reenin jälkeen :P )! Kävi nätisti läpi koko rivin ja palatessa nappasi varmasti oman kapulan ja toi sen mulle!!!! Huippua! Samanlainen treeni vielä aamullakin, ja onnistui ihan yhtä mallikkaasti!

Ruutu oli hiukan hakusessa (osittain hurjasta häiriöstä johtuen), mutta kahden ruudun ja yhden namikipon avulla saatiin tämäkin toimimaan. Aloitettiin ja lopetettiin läpijuoksuun, välissä vain yksi kokonainen ruutu (ja useampia osasia). Into säilyi ainakin loppuun saakka!

Aamulla otettiin vielä jääviä liikkeitä lentävällä palkalla, mikä oli Martin mielestä hurjan hauskaa! Itsellekin tuli hyvä mieli kun koiruus on niin iloinen ja kun sain vihdoinkin jotain aikaiseksi!!