Eilen tokoiltiin helteisessä Joensuussa, Utran tutulla ja hyvällä kentällä. Häiriöksi saatiin myös pikkujunnujen pesispeli.

Aloitettiin paikkamakuulla. Istuminen ihan ok, palkkauksessa ei vielä sitä ideaa mitä haluaisin, tai on idea mut Martti ei sitä ole vielä sisäistänyt kunnolla. Johtuisiko kenties siitä, että treenataan näitä niin harvoin...? Paikkamakuussa törkeä lonkka-asento ja venkoilu. Luulen että kuuma kelikin vaikutti, mutta tätä pitää nyt korjata pikkusen, eli tiheää palkkausta pari treeniä kotosalla.

Kuuma sää vei enimmän terän treeneistä mutta aikas hyvin koirat silti toimivat! Me aloitettiin seuraamisella ja heti Päivikki huomasi mun passailevan perusasentoja. Uups! Olipas hyvä kun joku huomasi... Nämä nyt siis työn alle, en itse tajunnut taas ollenkaan. Seuraamisessa teemana kuminauhan venytys. Tehtiin kolme pitkähköä pätkää. Kontakti ja paikka olivat ihan hyviä, joissain käännöksissä väljyyttä (käännökset ollaankin otettu työn alle kun ne ovat jokseenkin unohtuneet). Itsestä Martti tuntui vähän vaisulle ja ehkä sitä olikin, mutta videolta näytti aikas kivalle.

Seuraavaksi ohjatun merkki alkujuttuineen. Merkin takana palkka, meni oikein kivasti ja tuli varmaan oikeaan paikkaan että saataisiin merkille taas lisää intoa.

Seuraavaksi liikkeestä istuminen (ok) ja maahanmeno (ok, hitaahko), teemana lähinnä luoksetulo. Vauhti oli taas mitä sattuu (laukka kuitenkin), joten otettiin hetsattuna, koska se on varmaan ainoa tapa saada sitä vauhtia. Ensi viikolla täytyy muistaa pilkkoa nämäkin atomeihin ettei kärsi jäävät tai luoksetulo.

Seuraavaksi ohjattu, jossa ok merkki, mahtava käännös mutta kapula hukkui :-/ Löytyihän se sitten lopulta, mutta uusi yritys toista suuntaa. Hyvä merkki, hyvin kapulalle, pieni tapaturma kapulan kanssa, mutta ihan ok palautus kehujen kera.

Loppuun eteenmeno joka meni ihan reisille. Lähti nimittäin merkille! uudella yrityksellä sain menemään merkin ohi, vaisusti ja vinoon ennen kuin bongasi palkan. Kolmas yritys taas merkille, ja sitten köpöttelyä eteen. Eli nyt tuli todistettua se mitä olen hiukkasen uumoillutkin. Kaivataan lisää treeniä vierailla kentillä ja eteenmenon vahvistusta.

Parissa välissä leikitettiin Marttia mikä oli ihan parasta! Kollektiivinen leikitys namilelua heitellen oli tosi kivaa (siis myös Martista) ja se leikki oikein loistavasti. Tätä pitää Panun kanssa ottaa reeneihin mukaan, koska on helpompi saada Marttikin syttymään kun siinä on oikea peli mukana. Iso KIITOS tästä huipuille treenikamuille! Muutenkin oli tosi hyvät treenit, paljon taas oivalluksia ja ennen kaikkea motivaatiota. Ei malttais odottaa seuraavaa!!!