TOKO: Heti aamupäivästä mentiin Maaritin ja Maisan kanssa ensi lauantain kisakentälle reenaamaan. Olin päättänyt etten ota kuin muutaman liikkeen (seuraaminen, jäävät, kaukot ja luoksetulo) ja pysyin suunnitelmassa ihan kohtuullisen hyvin (eli otettiin noi ja paikallaolo).

Seuraaminen oli ok. Tosin sellanen Marttimainen draivi ja intopiukkuus puuttui. Palkkasin sekä suusta, että kädestä, eikä kovin paljoa jaksettu tahkota. Nyt loppupäivät ennen koetta otetaan vain leikkiä ja kontaktia (ja huomenna nouto - argh! mie en taas osaa hillitä...).

Liikkeestä maahanmeno oli suora ja nopea. Otin kokonaisen liikkeen ja palkkasin maassaolosta ja leikitin vapautuksen jälkeen. Kerta riitti.

Luoksetulossa otettiin ensin läpijuoksu pitkältä matkalta (tästä Lentsun vinkistä oli todella paljon apua siihen vauhtiin. Toi tulee paljon nopeampaa ja innokkaammin). Seuraavaksi pysäytys namilla (eli heitin pysäytyskohdassa) ja loppu luoksetulo ja suusta palkka. Kolmannella kerralla pysäytys oikealla kädellä ja palkka vasemmalla ja se oli kympin suoritus!!! Loppuun vielä läpijuoksu. Loppuasento (edessä) oli kyllä hiukan hukuksissa. Se on yksi kontaktireenin osanen tässä lähipäivinä.

Liikkeestä seisominen oli hyvä. Palkkasin kun tulin takaisin sivulle, odotin hetkisen, käskin istumaan ja palkkasin leikillä ja kehulla. Hyvin meni!

Kaukot otettiin niin, että oli ruokakuppi takana. Pysyi suorassa hyvin ja ensimmäistä vaihtoa lukuunottamatta siirtymät olivat varmoja ja reippaita. Ensimmäisessä toinen etutassu jäi vähän vajaaksi, kun Martti hiukan ennakoi sitä, että olisin päästänyt sen ensimmäisestä palkalle. Ihan ok. 9 suoritus.

Paikallaolossa otettiin aika reilusti aikaa ja palattiin koirien taakse. Ihan loistava! Ei edelleenkään mitään huomautettavaa. Nuuskimiset ja lonkka-asennot näyttävät tällä hetkellä unohtuneen kokonaan. Hienoa Martiskainen!!! Ihanaa luottaa siihen että se tosiaan pysyy ja on vielä kauniisti! :)