Illalla käytiin vielä peltojäljellä, nurmelle taas noin 300m, useita kulmia, yksi kokonaan namitettu ja muut tyhjiä, lopussa pieni pätkä serpentiiniä ja ihan loppuun pitkä suora (noin 50 m). Jätin nyt paalulta namit pois kokonaan ja alussa oli jonkun matkaa tyhjää. Namit menivät 5 tyjää 2 namia, 7 tyhjää 2 namia 9 tyhjää 2 namia ja viimeinen suora 20 tyhjää 2 namia. Serpentiinissä oli välilä tiheämmin nameja. Vanheni noin tunnin kovassa tuulessa.

Aloitti ihan hyvin, sivutuulessa olevilla suorilla meinasi hieman ajaa jäljen sivussa mutta korjasi itse jäljen päälle. Kolme ekaa keppiä ilmaisi aivan sikahienosti mutta loppua kohden alkoi selkeästi olla väsyneempi, suorallakin tuli hieman haparointia ja koetti pari kertaa nostaa nenää ylös mutta sain toimittua itse aika hyvin ja pysähdyin odottamaan. Viimeisestä kepistä ajoi pikkuisen yli mutta palasi itsenäisesti. Koko jäljen veti kohtuu vahvasti, jouduin aika paljon pidättelemään ettei ryntää. Seuraava peltojälki voisi olla lyhyempi, paremmin namitettu ja ehken vain yhdellä kepillä?

Kotipihassa vielä vähän viimeistelyreenejä hyvää ilmettä hakien. Aluksi noudon luovutusta ja noutoa namirasialle mun taa (vapautus luovutuksen jälkeen mun jalkojen välistä). Luoksetuloa samaan tyyliin ja stoppeja kiertämisen kautta, seuraamista ja jäävät paljon palkaten, kaukojakin hiukan (tekniikka sucks mutta teki sentään jotain...). Huomenna sitten tavaroiden pakkausta ja suunta kohti Tamperetta ja SM kisoja! Jee! Kivvaa!