Alakentällä reenattiin Benitan avustuksella tokojuttuja alakentällä. Aluksi (olemattomana) häiriönä oli myös pai pentukurssilaista, mutta niistä ei tosiaan ollut oikeastaan yhtään häiriötä. Aloitettiin seuraamisella, jota Martti tarjosi hiukan itsekin kentällä siirryttäessä! Vire oli siis odottelustakin huolimatta tosi hyvä, mikä on positiivista sillä sitä odottamista kokeissa riittää usein. Seuraamisessa otettiin paljon askelsiirtymiä ja käännöksiä eri nopeuksissa. Kaikki nopeudet menivät tänään oikein mukavasti. Käännöksissä Benita huomasi pientä nyökkäilyä, mikä johtuu varmaan oikealle palkkaamsesta, mutta sitä en uskalla nyt vielä korjata kun se kontakti ja tiiviys ei ole mitenkään itsestäänselvää. Pitää kitenkin pitää mielessä että muistaa kiinnittää siihen huomiota kunhan yleisilme on taas saatu kohdalleen.
Idarin rakensin sellaiseen kohtaan missä oli jonkin verran pajunoksiakin haasteena. Ne ja kaartiot häiritsivät Marttia aluksi aika paljon, mutta pikkuhiljaa seuraaminen parani. Seuraamisen lomassa otettiin myös jäävät ja kaikki menivät oikin, tosin nopamminkin olisi voinut suorittaa. Benita ystävällisesti käskytti kaikilla suorilla, mutta minä tuhma en ihan aina totellut.
Luoksetulon teemana oli tälläkertaa lyhyt matka ja superpalkka (Pirkka patee) vauhdista. Aluksi siis vain luoksetulo maasta ja lyhyeltä matkalta. Nämä oikein vauhdikkaita (en vaatinut loppuasentoa). Sitten yksi niin, ettäotin luoksetulosta maahanmenon, palkkasin, palasin takaisin, kutsuin ja vauhdista taas palkka. Sama seisomisella. Sitten luoksetulo hetkeksi jäähylle ja siirryttiin esteille. 90 cm hyppy pienellä metallikapulalla. Aluksi hirmuista haukkua, miksi kutsuin pois ja kävin kapulan itse. Seuraava heitto tosi vinoon. Epäloogisesti annoin noutaa äänen kanssa...Uusi yritys niin, että heiton jälkeen otin rauhallista seuraamista. Ääntä silti mukana, tällä kertaa kutsuin taas pois mutta en sen kummemmin kommentoinut. Tämän jälkeen viimein loistava, nopea mutta hiljaisen suoritus ja vielä bonuksena ilman kosketusta! Siitä sai jo hyvän palkan! A nouto otettiin kerran ja se oikein hyvä.
Loppuun vielä luoksetulo käskytettynä ja kokonaisena. Pysähdykset ok, seisomisessa meinasi ennakoida liikkeenohjaajan käskystä, lähti maastakin laukalla, mistä vapautin herkulle. Loistavaa! Toko on taas tosi kivaa!
Käytiin vielä kanavalla nopealla jäljellä. Ehti vanheta vain 20 min. Mukana nameja, kolme suoraa kulmaa, osin hiekalla ja asfaltilla ja lopussa nurmella yksi terävä kulma ja sn jälkeen hanska. jäljen nosto hyvä, pienesti hössötti kunnes namit vähän rauhoittivat, ekat kulmat hyviä, hiekalle siirtyminen meni llättävän hyvin ja hiekalta asfaltillekin. Hiukan Martti oli ihmeissään uudesta alustasta mutta selvitti (lyhyen mutta) vaativan tehtävän. Loppu terävine kulmineen olikin tämän jälkeen pala kakkua ja hanskakin nousi hienosti.