Perjantaina keskenämme lähikentällä. Rasa on nyt saanut taas ottaa pääroolin tokoilussa. Aloitettiin merkillä jonka taakse olin jättänyt pallon. Ei huomannut palloa, merkki oli yllättäen hieno, meni ajatus sekaisin ja merkki hajosi. Great! No otettiin uusia toistoja pallon kanssa ja namilla jolloin se parani ainakin vähän.  Ohjattua niin että Rasa istumaan, vein kapulat, Rasa merkille. Ensin oikea ja sitten vasen, molemmat ykkösillä oikein joten ei toistoja. Sitten ruutua. Ok merkki, ruutu ei aluksi meinannut hahmottua (siniset merkit) mutta lopulta hoksasi ja paikka ruudussa hyvä. Otin vielä muutaman niin että lähetin kiertämään merkkiä ja siitä vaudista ruutuun (itse olin lähempänä ruutua) ja pallo hyvästä paikasta ruudussa. Hyvin meni :) 
Martti sai tehdä vielä yhden ruutuun menon ja sai hurjasti herkkuja palkaksi koska paikka tyhjässä ruudussa oli super! <3

Lauantaiaamupäivästä oltiin hakuilemassa. Martilla 8 maalia, toiselta puolelta 30 haukkua, toiselta 15 ja viimoselta muistaakseni 70. Teki ihan kohtuuhyviä pistoja Martiksi, jaksoi tosi hyvin vaikka rata oli aika raskaskin osittain jyrkkine nousuineen. Viimoisellekin lähti vielä innoissaan ja reippaasti. Ilmaisut hyviä, jonkun kerran joutui tarkentamaan maalia varsinkin rinnepuolella (mikä ei ole ollenkaan huono juttu!). Taisin ottaa kaksi tai kolme yliheittona, muut lähetyksinä keskilinjalta. Hyvin tulee noihin lentäviin lähetyksiin ja hyvin lähtee sinne minne pitääkin. Oli ihan sikakivaa hyvässä porukassa!

Lauantaina vielä kotosalla Rasan kanssa hyppynoutoa. Koko kesä ollaan jankattu oikeastaan vain vinoja heittoja ja se ei edelleenkään ole juurikaan kehittinyt niissä... Välillä vähän ahistaa mutta kokeessa pitää muistaa heittää tarpeeksi kauas niiin todennäköisyys kasvaa että se menee ja tulee esteen kautta. Hyppynoutojen (toistoja monta...) jälkeen vielä tunnari joka oikein hyvä.