Viikonloppuna jatkettiin viime viikon teemaa, eli joka toinen päivä seuraaminen + jäävät + luoksetulo ja palkka vasta viimeisen jälkeen. Joka toinen päivä otettiin ainakin hyppy + nouto+ kaukot ja joku muu. Martti teki tosi innokkaasti ja reippaasti, vaikka usein treenattiin pitkän lenkin päätteeksi. Myöskään joskus ongelmia (vai olikohan se Urho kun otti ongelmaa tästä?) aiheuttanut pihamaa treenipaikkana ei tuottanut mitään vaikeaa.

Tämä viikko onkin sitten tarkoitus ottaa pieniä liikkeen osasia ja lähinnä motivaatio ja kontaktijuttuja. Eilinen toi tähän pienen poikkeuksen, kun treenattiin porukalla. Osasin malttaa mieleni ja otin vain

*ruudun - mallikkaasti! Ei nähnyt palkan vientiä ja silti meni loistavasti.

*tunnarin - meni yllättävän hyvin, tästä lisää tuonnempana

*luoksetulon - pienellä muistutuksella hahmottui kupletin juoni taasen ja pysäytyskin löytyi napakaksi

*kaukot - palkkana ruokakuppi, joten hurjaa säheltämistä ja säätämistä.

 

Sitten siihen murheenalhoon eli tunnariin... voi jessusmaaria miten voi joskus iskeä epätoivo. Tämä on nyt se liike, jota me otetaan joka ikinen aamu ja välillä illallakin. Muutama aamu on mennyt ihan käsille. Martti ei halunnut käyttää nenää ja oli ihan ymmällään mistä tässä on kyse. Miun oli hampaitani kiristellen pakko palata taas alkuun, ja nyt lupasin itselleni että A) nyt edetään todella hitaasti ja B) jos se ei tälläkertaa ala toimia, niin siirryn laudalla opettamiseen. Eilisaamu oli siis ihan katastrofi. Tuli vain yksi onnistuminen (johon lopetettiin) ja sekin oli ihan pentutyyliin nurmikolle piilotettuna yksi kapula. Illalla sitten sama soralla. Ensimmäisenä yksi piiloon, mikä onnistui hyvin. Toisena melkein sama homma, mutta häiriönä puhtaita kapuloita pussissa. Tätä M mietti ihan selkeästi, mutta ratkaisi tehtävän oikein! JESH!! Tänä aamuna se sitten räjäytti pankin ja nosti miut pois sieltä suosta, eli alkuun yhdellä piilotetulla, seuraavaksi kasa kapuloita häiriönä ja noin 30 cm niistä osittain piilotettuna se oma. Meni ihan huipusti!!!!!!! M joutui käyttämään nenäänsä ja käytti sitä mainiosti, eikä vaan rynnännyt tuomaan joten! Se universaali "missä?" toimii näköjään aika hyvänä nenän avaajana ja kertoo tuolle että pitäs etsiä jotain. Kiitos Merja Kortteelle tästä vinkistä! Tätä otetaan nyt ainakin loppuviikkoa ja ensi viikon alussa katsotaan joko jätän sen alun yhden kapulan etsimisen pois.