Viikonloppuna tokoiltiin siis Poksin tokokurssilla. Ihanaa että saatiin noin hyvä kouluttaja tänne! Vinkkejä saatiin lähes kaikkiin liikkeisiin. Eniten sain varmuutta tunnariin ja kuinka siinä edetä. Todettiin, että Martti erottaa hajustetun kapulan puhtaista, mutta ei vielä ymmärrä eroa kavereiden hajuisille ja miun hajuisille. T'ätä lähdetään nyt treenaamaan aamutreeninä. Tavoitteena olisi että häiriökapulat ovat nyt ulkona rivissä ja aamulla ennen treeniä laitan sen oman. Sitten kun tämä sujuu, niin täytyy nakittaa joku hajustamaan ne "väärät" ensin illalla ja myöhemmin sitten aikaa lyhennetään. Saas nähdä kuinka meidän käy.

Jääviä liikkeitä ja käyntiseuraamista treenataan nyt ajatuksella "intoa kehiin". Ne voisivat olla paljon reippaammat, näyttävämmät ja ripeämmät.

Luoksetuloon ja noutoon tuli hyviä vinkkejä. Täytyy vaatia se loppuvauhti, eikä vaan houkutella. Tämä vaikutti hyvälle.

Muitakin juttuja tuli roppakaupalla, mutta niistä tulisi romaani... (ja nukkumaankin pitäisi päästä...)

Tänään sitten treenattiin Maisan kanssa. Pääpointtina oli palkkaamattomuus, eli kolmen sarjat. Seuraaminen oli ihan jees, jäävät normaalia hitaammat, luoksetulo tyypillinen (=loppu hidas), nouto perus, kaket hyvät. Hirmuista pilkun viilausta loppuviikko siis. Muuten menee koe ihan häneksi, kun on niin mahdottomasti huolimattomuusvirheitä.

Seuraavaksi ruutua, jossa ekat ongelmat pitkään aikaan. Ensin ei nimittäin meinannut löytyä suora reittiä millään. Tämä on ehdottomasti otettava vielä tässä joku ilta tällä viikolla uudelleen, että selviää, onko siinä oikeasti joku ongelma, vai oliko tämä vain joku väsymys, tms.

Lopuksi jääviä liikkeitä leikkien sekä leluilla että lihapullalla. Nyt meni hyvin ja pirteästi. Pitää muistaa enemmän hyödyntää tuota leikkiä (ja montakohan kertaa minä olen jo tämänkin päättänyt  ja aina se unohtuu???!! )