Maisaa ja Kirsiä matkien, meidän suunnitelmia ensi vuodelle, mutta sitä ennen menneen vuoden kertausta :) Martilla oli tavoitteena vuodelle 2007 saada ykköstulos tokon voittajaluokasta ja haaveena oli TK3. Kokeissa käytiin paljon ja ykkösiä saatiinkin sitten kaksi ja koularikin tuli tämän vuoden alusta. Jälki saatiin jo oikein mukavalle mallille, samoin esineruutu. Hakua ja etsintääkin päästiin varsinkin loppuvuodesta treenaamaan ahkerastikin. Uutena juttuna treenataan rakennusetsintää ja muillakin oudoilla alueilla. Agilitya harjoiteltiin satnnaisesti, mutta on siinäkin edistytty.

Iso muutos tässä laumassa on tietenkin Rasa pennun muuttaminen laumaan. rasasta on kasvanut 5 kuukautinen pikkurinsessa, joka osaa ottaa kontaktia, istua, mennä maahan (melkein aina ilman apuja), tulla luokse nopeasti ja pikkisen jo tulla sivullekin.

Sitten niihin tavoitteisiin:
Martin osalta on tarkoitus siirtää pääpaino tokosta pk ja peko puolelle. Kauden päätavoite on JK2, eli koularit sekä alokkaasta että avoimesta luokasta palveluskoirien jälkikokeessa ja samalla osallistumisoikeus voittajaluokkaan. Toki jos kaikki menee putkeen, niin yritetään voittajaakin korkata, mutta en uskalla tavoitteita laittaa liikaa, ettei ala ahdistaa.
Tokoakin jatketaan ja tarkoitus olisi joitain erikoisvoittajaluokan kokeita käydä. Ykköstulos olisi ihan kiva, mutta ei se välttämättä vielä ensimmäisellä kaudella tipu. Yritetään kuitenkin kovasti.
Hakua treenataan ahkerasti ja tavoitteena on saada Martti koevalmiiksi, niin että vuonna 2009 päästään hakukokeisiinkin.
Agilityssä ois tarkoitus päästä kisoihin, mutta ihan ilman mitään tulostavoitetta.

Rasan osalta ei ole vielä paljon tavoitteita asetettu. Näyttelyissä käydään niin paljon kuin ehditään ja terveystarkastukset käydään loppuvuodesta. Tokossa alokkaan ykköstulos olisi mukava ja jos Panu jaksaa treenata niin mejäkokeessakin voisi loppusyksyllä yrittää käydä. Ehkä.

Huh... siinäpä niitä riittää :)