Rasan tokoryhmässä oli peiliinkatsomisen paikka. Lähinnä siis vaan paikallamakuun suhteen, mutta siinä sitten sitäkin enemmän. Mie oon niin monesti miettinyt että nyt otetaan kotona kuuri ja aina se on vaan jäänyt. Eiliset ja tämänpäiväiset paikkamakuut kuitenkin osoitivat että nyt on asiat tosi huonosti, Rasa vaihtelee lonkkaa ja vääntyyilee ihan hirveen paljon ja asiaan pitää nyt puuttua. Eli oikein kunnon paikkamakuukuuri ja aloitetaan ihan alusta.

Muihin liikkeisiin: Kaukot, alkaa sujumaan, pikkuhiljaa pidennetään matkaa ja lisätään vaihtojen määrää. Ruutu vähän hakusessa, kosketusalustalla parani (ei sitä voi vielä kokonaan pois jättää).  Hyppynouto muuten ihan jees, mitä nyt heittelin kapulan ihan ihmeellisesti mutta Rasan ote oli palautuksessa huono ja mie vielä otin kapulan siltä :( Tässä pitää olla tarkkana. Metskunoutoa otettiin loppuun, ihan jees.

Rasa teki myös aksakontakteja ja tuntuu parhaalle että vielä on sekä maassa nami että pallopalkka pysymisestä. Ei mee niin hyvin kuin Martilla.

Marttikin pääsi hetkeksi tokoleikkimään. Otin vaihdellen hyppyä, ruutua, merkkiä, noutoa ja kaukoja siellä sun täällä. Martti oli tosi innoissaan! Aluksi naksuttelin ryömimishommiakin.

Pikku oli viimeisenä muttei vähäisimpänä leikkimässä. Alkoi heti iskeä kiinni oravaan kun sain sen esille ja kiskoi ja leikki hienosti! Joku aika leikittiin niillä vetoleikkejä ja sitten vielä jonkun aikaa kahdella pallolla kahden lelun leikkiä (että saisin sen juoksemaan pallon kanssa mua kohti). Toimi oikein kivasti :) Kummallista kyllä paremmin se leikkii kun sitä muistaa leikittää eikä vaan mieti asiaa ;)