kotosalla ollaan otettu muutamat reenit tässä välissä. Torstai-iltana oli työn alla ruutu. Päälimmäisenä jäi mieleen ihan mahdoton draivi ja se, että palkkasin aika paljon lelulla joka oli Martin mielestä aivan hurjan hieno juttu. Sekä merkit että ruutuun menot ja vielä luoksetulotkin aivan hurjan nopeita! Oikein kunnon hyvänmielen reenit!

Samana iltana Rasa ajoi peltojäljen korjaussarjateemalla. Nameina koiranmakkaraa ja nyt sujuikin jo taas paljon paremmin, vaikka ei vieläkään sitä samaa intensiivisyyttä mitä siinä on ollut. Vielä yksi samanmoinen korjaus, varmuuden vuoksi...

Eilen otettiin hankalasti hahmotettavassa paikassa ohjattua Martin kanssa. Merkit  ihan ok, mutta suunnat hiukan hukassa. Laitan kyllä aika pitkälti sen piikkiin että paikka oli tosi hankala. Autettuna löytyivät kyllä kivasti. Loppuun vielä tunnarin muistuttelua. Tein sellaisen huomion, että Martti etsii tosi nätisti, mutta heti kun saa hajun omasta, alkaa armoton hääräys. Merkillistä, eikä tämä nyt oikein aukea että miksi näin. Muistutellaan nyt tällä viikolla muutamaan otteeseen naksun kanssa.