Tänään kokoontui taas reipashenkinen lappalaisporukka treenaamaan kanavan rannalle ohikulkijoiden kummastukseksi. Martti tuli ensin paikallaoloon (jesh! Meidän tokotauko päättyi siis, mutta treenataan edelleen h-y-v-i-n maltillisesti) Matun häiriöksi. Haukutinkin sitä siinä, että saatiin Matulle oikein tosi vaikea paikallaolo. Pikkuisen siinä samalla tuli seuraamista ja sivulletuloja. Martti oli tosi hieno ja innokas!

Martin varsinainen treeni oli taas eriskummallinen esineruutu. Se ei ollut metsässä vaan aukealla, eikä ihan oikeankokoinen. Esineinä olivat ihan takareunassa pikkuinen (2 cm x 4 cm) "nahka" pussukka, keskellä bioska kakkapussin paketti ja etualalla teepussin kuori. Esineet siis tosi vaikeat ja ihan tarkoituksella, että saisi välillä vähän tehdä töitäkin. Kaksi ensimmäistä löytyi kohtuullisen helposti, mutta pussukkaa sai etsiä ihan kunnolla. Marttia ihan selvästi häiritsi, kun ei haju tullutkaan kuin Manulle illallinen. Välillä pitää ottaa näitä vaikeitakin. Oli se kyllä niin polleaa poikaa kun viimeinen esine oli luovutettu. Luovutukset olivat muuten oikein hienoja tänään.

Lopuksi vielä hetki Matun paikallaolossa häiriönä.

Rasa rimprenssa harjoitteli kontaktihommeleita (hurrjan hyvä!), luoksetuloja leikistä (oikein taitava!) ja pikkuisen noutojuttuja (intoa hurjasti ja oppia rutkasti!). On se kyllä mahtava kaveli! Niin innokas ja välillä se saattaa keskittyä jopa useita sekuntteja yhteen asiaan.

Ihanat koirat! Mukavat reenikaverit, eli oikein onnistuneet treenit! JEE!