Viikonloppuna parannettiin maailmaa ja treenailtiin mukavalla lappalaiskoiraporukalla. Tosi kivasti olikin monenmoisia koiria ja paljon kaikkea ehdittiin puuhailla. Aloitettiin esineruutuhommilla, jossa oli kolme kaistaletta. Pikkuisen oli taas tyypillistä juoksentelua siellä sun täällä ja välillä jumitustakin. Selkeästi nyt pitää ryhdistäytyä ja ottaa tämä lenkkitreeneihin mukaan, eli kapeaa kaistaletta ja yksi esine riittää.

Otettiin myös yksi ilmaisu ja yksi hakupisto. Pikkuisen oli takkuilevaa, johtuen vissiin siitä että lähmimisestä jouduttiin kieltämään. Toivottavasti ei jää vaivaamaan.

Tottiksessa otettiin työn alle henkilöryhmä vierailla henkilöillä. Nyt lähestyttiin tätä ongelmaa sillä lailla, että kun saatiin aikaiseksi kunnollinen seuraaminen ryhmässä, vapautin Martin syömään ryhmäläisiltä herkkuja. Henkilöryhmästä tulikin ihan superkiva, eli melkein eteenmenon veroinen homma. :) Hyvä, hyvä. Tämä sama homma otettiin vissiin kahdesti. Ruutuakin tehtiin mutta se oli taas ihan hukassa. Eteenmeno kummittelee ihan reilusti. :-/ Naksuttelin sitten ihan vain ruutuun menoa.

Sunnuntai aloitettiin ID jäljen tapaisella Prisman parkkipaikalla. Martti meni vähän henkseleitään paukutellen ensimmäisen ja toisellakin se kynti ihan huolella vaikka vettä oli vähennetty aika reilusti. Esineet se ilmaisi tosi kivasti vaikka etukäteen pohdittiinkin miten viisisenttisen ilmaisu noutavalta koiralta luonnistuu. Tämä on kyllä tosi kivaa hommaa, pitäisi tehdä useamminkin.

Jäljeltä jatkettiin taas tottistelemaan jossa aluksi paikallaolot. istuminen häiriössä pikaisesti (toisilla oli sillä aikaa luoksepäästävyys) ja paikkamakuu alempien luokkien tyyliin mutta piilossa. Näistä ei huomautettavaa ja hyvällä tsempillä ihan loppuun asti ja palkalle autoon.
Toisella kierroksella ohjattua, jossa vaisu merkki, ok kapulalle menot ja vaisut palautukset. Eli työn alle merkki, ruutu ja ohjatun loppuosat. Millonkahan se koko paketti oisi kasassa...? Tunnarissa alussa ihme säätämistä mutta oma nousi. Otettiin uusi yritys ajattelemattomasti samaan paikkaan, jolloin väärä. Nollattiin tilanne ja vaihdettiin paikkaa, jolloin hyvä suoritus.
Kolmannella kiekalla taas henkilöryhmää ja muuta seuraamista. Nyt alkoi jo tosissaan innostua ryhmästä, tosi kiva homma. Seuraamisessa ihan ok vire, tätä ollaan saatu nyt hyvin taas mallikkaammaksi.

Kiitoksia koko poppoolle, oli tosi mukavaa!