Popekon koulutuksiin kehoitettiin täyttämään tällainen, joten tässä olisi tavoitteita kaudelle 2006:

Lähtötaso jäljeltä:
Alkeet hallussa. Vieraitten tekemät jäljet ovat heikko kohta.

Tavoitteet jäljeltä 2006:
Paljon vieraiden tekemiä jälkiä, keppien ja esineiden ilmaisu varmaksi syksyyn mennessä, harhajäljet loppukaudesta (kunhan kepit on ok). Terävät kulmat mukaan kuvioihin kun siltä tuntuu, pituutta lisätään vähitellen ja janaa pidennetään. Tavoitteena että olisi suht valmis kokeeseen jo syksyllä, vaikka koket ovat tavoitteena vasta ensi vuoden alkukaudesta.

Koirakon ongelmat jäljellä:
Koira on ehdollistunut liikaa omistajan tekemiin jälkiin. Ei meinaa nostaa tahi ajaa kunnolla vieraiden tekemiä jälkiä. Hienoista epätarkkuutta jäljellä ja hitusen liikaa vauhtia. Esineiden ja keppien opetus vaiheessa. Ohjaaja ei osaa lukea koiraa kunnolla.

Lähtötaso haussa:
koiran ensimmäiset treenit 5.5.2006. Ohjaajalla aavistus lajista. :)

Tavoitteet haussa 2006:
Iloisesti ja innokkaasti etsivä koira, joka käyttäytyy maalimiehellä asiallisesti. Haukkuilmaisu mahdollisimman hyväksi. En ole varma onko tämä hiukan liian kova tavoite, mutta maaston osalta suht koevarma jo loppusyksystä? Kokeisiin sitten mahdollisesti seuraavana vuonna. Tavoitteet nimenomaan peko puolella, pk hakuun ei intoa (ainakaan ohjaajalla...).

Ongelmat haussa:
Koira on hyvin itsenäinen ja toimii mielellään laajalla säteellä. Irtoaa ohjaajasta vähän turhankin hyvin? Ohjattavuus voisi ehkä olla parempi.

Tottiksen lähtötaso:
TK1, kilpailee tokon avoimessa luokassa.

Tottiksen tavoitteet 2006:
-Hyväksytty BH
-Uusia opeteltavia asioita: eteenmeno, hypynoudot , ryömiminen, ketteryys
-Varmuutta: kaikki mitä jo osataan, henkilöryhmä
(tokossa: TK2 (= 3 x ykköstulos avoimesta luokasta) sekä syksyyn mennessä voittajan liikkeet kisavalmiiksi. Kisoja mm. 13.5. Joensuu, 1.7. Hämeenlinna (SM-koe), 9.9. Joensuu, ?.10 Kalajoki - rotumestaruuskoe)

Tottiksen ongelmat:
Ajoittainen apatia ja ohjaajan epälooginen käytös. Koira on hieman hankala motivoida ja viretila laskee helposti. Tosin nuori ikä voi vaikuttaa siihen, ettei varmuutta vielä ole tarpeeksi.