Martti pääsi pitkästä aikaa jäljestämään. Tein lyhyen (noin 100 m) jäljen kämärin parkkikselle. Aloitusesine + kaksi muuta esinettä, vahvistin vedellä. Marttia ällötti olla pitkästä aikaa valjaissa ja olisi ollut hyvä antaa sen totutella niihin vähän pidempään. Alussa tulikin muutama viettikatko kun tuli painetta valjaisiin. Sain kuitenkin oltua kärsivällinen ja varmaotteinen enkä antanut kaahottaa sinne sun tänne. Hyvin haki aina itse uudestaan jäljelle ilman eri kehoitusta. Pikkisen vietikkäämpää olisi voinut olla mutta melkoisen tarkasti meni ja esineet nousivat hyvin. Viimeisen esineen jälkeen vasta todella innostui :)

Rasa sai tokoilla ensin. Aloitettiin tunnarilla eli lähinnä oman piilotuksella ja namitetulla väärien rivillä. Jatketaan samaa hommaa edelleen. Seuraamista lelulla ettei väsyisi hinkuttamiseen ja saatiin enemmän hyvää kuin huonoa seuraamista aikaiseksi - kai siihenkin pitää tyytyväinen olla. Jäävät järjestyksessä istu-maahan seiso ja näistä vain seisominen aavistuksen hukassa. Tein lelulla leikittämällä ilman seuraamista.

Martti aloitti seuraamisella ja lelupalkalla :) Siitä sitten tunnariin joka meni ihan hyvin, pitkään haisteli. Seuraavaksi seuraamisen askelsiirtymät ja käännökset, jotka innokkaat ja hiljaiset. Jäävät suorapalkalla eikä arponut mitään! Loppuun vielä pitkä seuraaminen ilman välipalkkaa jos oikein mainio!