TOKO: Tehtiin vain agin alkulämmittelyksi juoksuseuraamista (palkka suusta), muutama kieppi, pujottelua ja kasia. Tarkoitus lämmittää lihaksia ja parantaa kontaktia. Meni oikein kivasti ja Martti oli innokas.

AGILITY: Maisan kanssa treenailtiin kahdestaan. Esteinä olivat 2 x hyppy, putki, A, keinu ja kepit. Yksittäisistä esteistä: Hypyissä M pyrkii edelleen hyppäämään kannattimien yli...  Varmistin ohjauksella ja välillä heittämällä namin esteen yli. Loppua kohden hyppäsi jo varmasti ja oikein. Otettiin myös kahden hypyn + putken sarjaa.

Putki alkaa olla varma este. Menee "putkeen" käskyllä kauempaakin. Hieno juttu! A sujuu myös hyvin. Ottaa varsinkin alastulokontaktin oikein mallikkaasti ja tekee estettä mielellään. Saas nähdä muuttuuko nousukontakti ongelmaksi kun vauhti kasvaa...

Keinua lähdin opettamaan uudella tavalla, vaikka se ei agiin olekaan kovin sopiva. Peko puolella koiran täytyy itsestään pysähtyä keinulla kun keinu on kallistunut ja homman yksinkertaistamiseksi tehdään nyt niin agissakin. Otin ensin hihnassa ja namin avulla. Pysähtyi aika nätisti ja nopeasti alkoi ennakoida pysäytystä (mikä on siis oikein mainiota). Samalla myös suoritusvauhti hiljeni, mikä on toisaalta huono juttu, mutta toisaalta luultavasti ehkäisee Martille niin tyypillistä lentokeinua.

Kepit ovat edelleen vaiheessa. Kädellä pitää auttaa ja paljon. Maisan kehoituksesta yritän itse lisätä vauhtia (mikä tuntui näköjään Martistakin helpommalta) mutta mulle meinaa loppua koordinaatio kesken... Ohjaaja opetelkoon peruuttamaan...

JÄLKI: Maisa teki kentälle tosi lyhyen jäljen paljolla palkalla. Tarkoitus oli saada Martti nostamaan vieraan tekemä jälki ja ajamaan sitä tarkasti. Vauhtia oli ihan liikaa, mutta muuten sujui mallikkaasti!! Olisiko sittenkin viikonloppuna ollut kyse enemmän homeesta...? Mene ja tiedä. Nyt oli ainakin hyvin palikat hallussa. Ensi viikolla jatketaan lisää!