Eiliset hakureenit siis... Ajeltiin Martin kanssa siis Siilinjärvelle hakuilemaan. Saatiin hyvin esille ongelma jota olen jo ounastellutkin, eli ei uppoa kunnolla kun pitäisi mennä vähän normaalia kauemmas (varsinkin jos maasto vaihtuu kesken matkan), mikä on tietty aika kakka juttu pehaa ajatellen. Joten kuten kaikki neljä maalimiestä saatiin ylös vaikka takkuamista olikin. Ilmaisut olivat ihan siistit ja saatiin nyt ehken taottua Martillekin sitä että ihan oikeasti kannattaa irrota. Toivossa eletään edelleen ja ensi viikolla sitten vielä palauttava reeni pakojen kanssa.

Tokopuolen asioita sen verran että ruutu on rikki, pitää vahvistaa paikkaa. Uudessa paikassa pitää käyttää aikaa oikean fiiliksen löytämiseen ja paikkaan totutteluun. Kotona ja tutuissa paikoissa virittelyleikki onnistuu hyvin tavallisella lelulla, uusissa paikoissa ja koepaikalla täytyy vielä käyttää namilelua että viretila oikeasti säilyy.

Muista asioista: Martin, Taimin ja Tanhun silmät tarkastettiin terveiski tiistaina!! Nyt sitten odotellaan Taimin juoksuja ja toivotaan pikku tassujen teputusta keväälle.