Rasa on nyt kunnostautunut lappalaiskoirien treeneissä. Lauantaina oltiin Pieksämäellä jäljestämässä. Mie tein jäljen huolimattomasti sellaiseen paikkaan, jossa tuuli pyöri tosi paljon ja tuli joka tapauksessa aina väärästä suunnasta. Tuloksena sellainen sukkulana pyörivä Rasa, joka kuitenkin löysi jäljen loppuun. On sille kyllä ihmeen hankalaa tuo jäljestys välillä, mutta ei me silti luovuteta.

Sunnuntaina oli taas tottis reenit ihan keskustassa. Häiriötä oli kohtuullisen paljon ja Lommo pentukin samaan aikaan kentällä. Paikkakin oli Rasalle ihan uusi, mutta eipä se tyttöä haitannut. Hienosti leikki ja nouti lelua. Pikkuisen otettiin namilla kontaktiharjoituksia ja maahanmenoa, jotka nekin aika mukavia. Loppuun vielä yksi luoksetulo niin että mie pitelin pikkuista kiinni. Oikein hyvin onnistui.

Rasa on käynyt pienillä lenkeillä jo ja se on tosi reipas ja rohkea. Tulee luokse hirmuisen helposti ja on kyllä oikein kiltti tyttö. Pikku rinsessa on oikein suloinen ja kiltti, mutta ei ihan maailman välkyin...