Viime viikolla molempien koiruuksien silmät tarkastettiin terveiksi (ell Jari Aho) ja samalla Rasa sai mikrosirun ja siitä otettiin luustokuvat. Kuvattiin kyynärien ja lonkkien lisäksi myös olkanivelet ja selkä, eikä mitään huolestuttavaa näkynyt. Pieni muutos saattaa olla toisessa kyynärnivelessä, mutta se saattoi olla hyvin pelkästään kuvasta johtuvaa, eli huolissaan ei olla senkään suhteen.

Kotosalla ollaan reenailtu lähinnä tottista ja pujottelua. Martilla on projektina edelleen iso noutokapula ja juoksusta seisomaan pysähtyminen. Iloisesti se on jaksanut työskennellä, ollaan tehty vain pieniä pätkiä ja iloisesti. Nyt on mietinnässä että uskallanko ilmoittaa sen viikon välein kokeeseen, vai onkohan se hiukan liikaa... Pohditaan... Ei noita kokeita kuitenkaan kovin paljoa ole mihin olisi mahdollista osallistua.

Panu teki Martille yhden jäljenkin. Pituutta oli reilu kilometri ja maasto oli haastavaa... Vatukossa rämpiessä tuli jossain vaiheessa mieleen Keijon tekemä jälki, mutta se unohtui äkkiä kun upposin polvea myöten suohon. Että semmoista. Mutta hieno jälki se oli! Vaihtelevaa maastoa, mukavasti kulmia joista aika monta terävää. Keppejä 7, joista kuusi nousi. Jana oli ihan perseestä, mutta lähti kuitenkin jotenkin. Tähän varmaan vaikutti se, että luulin sen menevän takajäljelle (argh) ja olin hiukan toppuutteleva, vaikka sinnehän se jälki meni (hyvä minä!).  Oli hiukan semmoinen "palutus maanpinnalle" helppoihin maastoihin tehtyjen jälkien jälkeen :)