Tänään oli oikein huiput agi treenit. Aloitettiin pienellä radan pätkällä, jossa oli mukana myös kepit ja rengas. Rengas meni oikein hienosti, kepeille meno oli Martista vähän hassua, kun ei siitä ole juuri otettu osana rataa. Oikein mukavasti tämä harjoitus.

Sitten mentiin kontakteille. Keinu ja pussi menivät oikein hyvin (vaikka kumpaakan ei olla hetkeen otettu). A:lla ja puomilla molemmilla sama ongelma, eli Martti ei meinaa millään alastulokontaktin jälkeen haluta jatkaa matkaa. Kontaktit otti oikein hienosti molempiin suuntiin. Puomille varmistelin laittamalla namia ylösmenokontaktille.

Itsenäisenä oli myös kaksi hyppysuoraa, joilla käytin palkkana viimeisen esteen jälkeen odottavaa kongia. Meni okein kivasti. Aloitettiin ihan vaan yhdeltä hypyltä ja tultiin siitä hyppy kerrallaan pidemmälle. Martti irtosi jo oikein mukavasti.

Toinen rata oli aika kinkkinen, monine tiukkoine lähetyksineen. Sain vähän noottia siitä, että ei kannata käyttää kovin voimakasta "tässä" käskyä, kun koira ei muutenkaan ole karkaamassa ja se seuraa minua niin tarkasti. Vähentää vauhtia vaan turhaan. Tälläkin radalla oli rengas ja sille meinasi ajautua hieman hassusta kulmasta, mutta kun sain neuvot peruuttaa edelliseltä esteeltä, että saan renkaalle suoran linjan, meni tämäkin loistavasti! Jesh! Tosi hienos työtä teki Martti. Nyt täytyy vaan opetela pitämään suu supussa käskyjen suhteen :)

Viimeiseksi otettiin vielä putkelta kepille ja viimeiselle hyppysuoralle. Nyt M tuli kepeille jo paljon sujuvammin, eikä ihmetellyt sitä yhtään, että ne tehdään vauhdista. Kivaa oli ja paljon opin. Hienosti meni viimeisen hyppysuorankin.