Tänään taas Kimmon tallilla reenaamassa Rasan kanssa. Aloitettiin tuttuun tapaan paikkamakuulla uuden koiran vieressä. Otettiin kaksi erää, jossa ensimmäisessä olin ihan lähellä ja palkkasin paljon (pikkisen lisäsin matkaa loppua kohden) ja toisessa erässä lisäsin taas matkaa ja vähensin palkkausta. Haistelua oli nyt vain muutaman kerran ja muutenkin oikein hyvänoloinen paikkamakuu. Nyt tuli oikeastaan iso harppaus eteenpäin, pitkästä aikaa oikein harppaus kun on nyt pitkään tuntunut etten saa sitä haistelua loppumaan millään.

Yksilöliikkeissä aloitettiin taas seuraamisella. Nyt löytyi se Ongelma! Eli selkeästi ihan aloittelijan moka, eli pitää muistaa: ensin kehu ja vapautus, sitten vasta käsi palkalle (taskuun tai lelulle). Nyt se käsi karkaa jo ennen kehua mikä sotkee Rasan tekemistä tosi paljon. Muutenkin pitäisi itse tehdä vähemmän ja odottaa että koira tekee. Palkkaukseenkin tuli hyviä vinkkejä. Luoksetulossa ensin loppuasento (hyvä), sitten odottamista (ihan jees yhtä kohtaa lukuunottamatta jossa nousi) ja loppuun vauhtiluoksari. Tässä pitääkin muistaa tarkistaa ettei ole liian tiivis perusasento jätössä koska muuten joutuu korjaamaan odottaessa kun tukijalka poistuu paikalta.

Loppuun sitten hyppy ensin kokonaisena liikkurin kanssa (hyvä) ja sitten vielä seisomista erikseen. Hjuva fiilis, tästä jatkamma :)