Kokoonnuttiin taas porukalla Koti-Idean pihaan treenaamaan. Aloitettiin paikallaololla maaten, jossa Martti oli tosi hienosti. Oli valpas, ylväs ja rauhallinen. Laitoin maahan vasta toisten jälkeen kun liikkeenohjaaja käskytti meidät erikseen. Takaisintullessa palasin Martin taa (ei ongelmaa) ja otin sivulle vasta taas omasta käskystä. Tämä siis oikein hyvä. Sitten Martti kehujen ja palkan kanssa autoon ja muita koiria välissä.

Omalla vuorolla häiriönä oli uusi hoffityttönen, joka kiinnosti Marttia kovasti. Seuraamisessa kontakti pysyi kuitenkin hyvin (otettiin vaan tosi lyhkäisiä pätkiä väliin). Varsinaisesti aloitettiin merkillä. Häiriön vuoksi tein kerran avustettuna ja sitten taas normaalisti. Hienosti hakee sitä oikeaa paikkaa. Pikkuisen tuli haukkua, johtui varmaan epävarmuudesta, joten en juurikaan noteerannut. Seuraavaksi suuntia. Ei lähtenyt pallon perään yhtä innokkaasti kun kotona, mutta palautukset olivat hienoja. Haukkua tässäkin aika runsaasti. Martti oli selvästi hieman epävarma ja uusi liike häiriössä oli aika kova juttu. Kehuin ja kannustin paljon ja palkkasin pallon tuomisesta namilla, mikä teki palautuksista hienoja.
Sitten pikkisen seuraamista henkilöryhmässä, jossa oli koira vieressä. Tämä ihan hyvä muutamalla huomautuksella. Kaukokäskyjä otin takapalkalla ja ilman, siirtymät nyt aikas hienoja ja tarkkoja. Pikkisen liikkuu kuitenkin. Mirkku oli häiriönä takana, mikä ei haitannut yhtään. Lopuksi pieni pätkä suoraa seuraamista, jossa Mirkku kulki vieressä tehden häiriötä. Tämä oikein hyvä ja siitä sitten ruhtinaallinen palkka.
Kivat ja onnistuneet treenit. Oikein hyvä!