Tai enempi mentiin tottislinjalla kun saatiin paikka BH kokeeseen 5.5. Alkuun sain hyvän odotuksen kentän laidalla kun Tiina haki peppiä. Sitten namilla hetsi perusasentoon, ilmoittautuminen kolmestaan ja siitä tosi nätillä seuraamisella paikallaoloon. Paikkamakuussa haisteli pari kertaa mutta ei juurikaan häiriintynyt ohi kulkevista tai juoksevista koirista.
Hain paikkamakuusta seuraamiseen ja tein nyt töitä lähinnä sen tiiviyden eteen. Tämä tarkoitti käytännössä sivuaskelia oikealle ja palkkaa heti kun koski jalkaa. Palkkasin aluksi namiin hyppyyttämällä mutta koska en sanut sillä mieleistäni ilmettä niin aloin heittämään namia vasemmalle takaviistoon ja se oli Nosteesta tosi hauskaa. Ai niin, seuraamista treenattiin aluksi hihnan kanssa eri variaatioilla miten pidän hihnaa ja se se vasta väljää olikin. Noh, jos se jaksaisi mukana kulkeutua sen BH kokeen verran. Kaikki käännöksetkin tuli treenattua ja juoksusta hitaaseen siirtymä (jota selkeästi pitää treenata!).
Jäävät samalla lailla kuin kokeessakin, myös viiveet muakana eikä näissä ongelmaa. Luoksetulossa haluan nyt vaalia vauhtia joten palkka lennosta.
Nouto kilon kapulalla, nyt palautus paljon reippaampi ja suorempi mitä ennen, alkaa vissiin tottua kapulan painoon. Palkka taas vauhdista.
Eteenmenon pallon olin vienyt jo paljon ennen omaa vuoroa valmiiksi. Ensin hämääntyi vähän tupsuista ja merkeistä mutta toisella käskyllä juoksi sitten kuitenkin kentän päähän laukalla ja sai pallonsa vaikkei nähnyt sitä kovin hyvissä ajoin (Minarin kenttä on pitkä).
Ja loppuun (koska ruutuviikko) vielä yksi ruutuun lähetys lelulle. Ajatteli ensin jotain merkkiä ihan toisaalla mutta kun hiukan toruin ja lähetin uudelleen niin meni hienosti ruutuun.