Käytiin Varkauden hallilla reenaamassa Reetan kanssa. Olin tyhmä ja ruokin koirat aamulla, miksi Martti oli aika vetämätön. Rasa tosin teki aika reippaasti ja keskittyneesti eli ei ollut liian nälkä :D On ne niin erilaisia!

Martti teki evl:n läpi kahdessa eri setissä. Seuraaminen lepsua, tätä nyt reenataan ensi viikolla kuntoon. Huonoja mm. liikkeellelähdöt, käännökset vasemmalle, normikäynti ja täyskäännökset. Hidas sentäs sujuu hyvin ja juoksukin aika hyvin. Niin ja niitä seiniä päin menoja tartteis reenailla. Salama avuilla, ihan jees ja istui hyvin ilman apua! Luoksetulossa muistaakseni: suora (hyvä), stoppi (ok, Reetta takapalkkasi) ja kokonainen (palkka kun lähti maasta lopussa, stopit ok ja asenne HYVÄ!). Ruutu hukassa :( Martti on oppinut Telkkistentien lyhyeen matkaan ja nyt on hieman hukassa. Pitää koettaa harjoitella pihallakin vaikka se nyt täällä tuntuukin niin tylsälle. Tähän tauko ja Jaska reenasi tosi taitavana ja sitten taas Martin vuoro:

Ohjattu, vasen ensin (merkit surkeita, noudot suht ok, tosin en taas ollut ihan varma että meneekö hakemaan kapulaa vai ruutuun joten itse hiukan sättäsin). Hyppynouto ok, tunnari ok (hieman levoton ilme ja meinasi nostaa väärääkin) ja kaukot osissa ok. Loppuun vielä näyttöruutu. Täysi maha näkyi eritoten seuraamisessa ja yrittämisen puutteena merkeissä ja ruudussa. Tosi mälsää... Torstaina mennään ottaan uusi yritys ja sit en ruoki ja katsotaan asenne kohdalleen!

Rasa taas vissiin katsoi ettei mami ole nyt tyytyväinen Marttiin ja teki sitten oman osuutensa ihan kympillä! Ensin vähän perusasentoja ja jääviä paljon namilla palkaten. Suora luoksetulo ja stoppeja jotka venyivät ja niitä reenattiin paremmiksi sekä luoksareilla että kiertämällä. Ruutu ensin alustalla ja pari ilman ja se meni hyvin!!! Oiskohan sitten tehty kaukoja...? Nekin aikas hyvin, tosin olin itse aika lähellä ja mukana selkeä takapalkka. Tunnarissa pysäytin ja annoin namin ennen kapuloita ja tämä toimi! Loppuun hyppynouto ja metskunouto ja molemmat onnistuneesti. Olipas mukavaa, kiitos Reetta!