Lauantaina oltiin Piekämäellä kokeessa, jossa tuomarina oli Pauli Härkönen.
Paikallaolo: 9,5 - oli kääntynyt vinoon lonkka-asentoon
Seuraaminen: 9 - alku näytti epäilyttävältä mutta ensimmäisestä käännöksestä alkaen sujui oikein mallikkaasti
Liikkeestä istuminen: 10
Luoksetulo: 7 - ensimmäinen pysäytys maahan... Oli vissiin liian voimakas käsky
Ruutu: 9,5 - JESH! Lähtöhaukusta pistemenetykset, muuten mahtava
Hyppynouto: 9 - Olisi voinut nostaa kapulan nopeammin ja palautus olisi voinut olla nopeampi
Metallinouto: 7 - heitinpä sitten kapulan hallin kattoon... heitto piti uusia ja M kerkisi kuumua niin paljon, että haukkui kolmesti ennen mennessä kapulalle
Tunnari: 8 - potkaisi yhtä väärää ja palautti ravaten
Kaukot: 8 -liikkui vähän
Kokonaisvaikutus: 8 -haukkumiset alensivat arvosanaa

Tulos 273 pistettä, I-tulos, TK3, sij. 2/6

Aivan mahtavaa! Martti teki iloisesti töitä ja sen kanssa oli mukava mennä :) Samassa kokeessa ykköset saivat myös seuraavat tutut: Benita & Virna (TK1), Satu & Loitsu (TK2), Laura & Arvi (TK1). Päivikki ja Tanhu the Martin sisko korkkasivat EVL:n loistavasti! Ykköstulos jäi aavistuksen päähän ja Tanhun työskentelyä oli niin ihanaa katsoa! Onnittelut  kaikille!!
-----

Sunnuntaina kipaistiin sitten metsätreeneihin, joihin saatiin vahvistuksiksi Satu ja Laura koirineen. Martilla oli neljä maalimiestä. Ensimmäinen etukulma tiedettiin jo siinä vaiheessa vaikeaksi joten laitettiin yksi maalimies sinne ja toinen toiselle puolelle eteen kuoppaan. Martti ajautui ensimmäiseltä pistolta supan pohjalle ja siitä suivaantuneena lähti ihan itsenäisesti menemään toiselle puolelle ja tottakai bongasi maalimiehen tullessaan. No, tässä ihan hyvä ilmaisu ja ei sen puolesta valittamista. Lähetin sinne vaikeaan etukulmaan sitten melkein alueen ulkopuolelta ja sillä tavoin toinenkin maalimies löytyi. Tältä keskilinjalle lähtiessä Martti näki samalle puolelle menevän maalimiehen. Olin melko varma, että kun lähetän sen eri puolelle, niin se ei suostu menemään, vaan menee sinne missä tietää nähneensä maalimiehen. Martti kuitenkin yllätti ja lähti sinne minne pitikin ja kohta taas haukku raikasi. Viimeiselle maalimiehelle pitikin juosta sitten pitkä matka. Oli hienoa katsoa supan toiselta reunalta kun Martti irtosi toiseen reunaan saakka ja työskenteli todella hienosti löytäen maalimiehen. Haukkuikin vielä loistavasti siihen saakka kunnes mie pääsin paikalle. Oikein hyvät ja onnistuneet treenit! Kiitos kaikille :)