Tavoitteet tälle vuodelle olivat:
Toko: TK2, osallistuminen SM kisoihin, voittajassa starttaaminen (ykkönen ei haittaa mutta sääntöjen uudistuessa yms en osaa sen todennäköisyyttä vielä ajatella).
PK: JK1, rotumestiksiin osallistuminen, EK juttujen treenailun jatkaminen ja haun aloittaminen.

Tokossa saatiin TK2 neljällä kokeella ja SM kokeesta saatiin ykkönen. Voittajaa ei ehditty korkkaamaan mutta ei se nyt kamalan kaukanakaan ole. Tokokausi oli pitkään aika toissijainen eikä huvittanut mutta eipä tuo kausittaisuus nyt silleen haittakaan.
PK puolella tavoitteet ylittyivät roimasti. Saatiin JK1 ja rotumestaruus ekasta kokeesta ja JK2 toisesta kokeesta. Haku meni eteenpäin huimasti ja todennäköisesti päästään ensi kaudella kokeeseenkin. EK:n juttuja ei valitettavasti jaksettu oikein edes treenailla. Jälkiä ajettiin 54 eli Noste on elämänsä aikana ajanut nyt 103 jälkeä, joista puolet tänä kesänä! Wau! Peltoa ollaankin saatu hienosti eteenpäin. Ensi kaudella olisi tarkoitus hieman katsastaa jonkun osaavamman kanssa että onko meistä FH kokeeseen ikinä.
Aksaa vaan humputeltiin lähinnä Jounin toimesta. Nyt olen ostellut irtovuoroja ja käynyt itse aksaamassa. Ratatreenit menee aika mukavasti ja keppejä ollaan ProPerrolla saatu tosi kivalle mallille Sannan kanssa.

Tavoitteet 2016:
TOKO: VOI 1-tulos ja mielellään SM kisoihin osallistuminen.
PK: JK3 ja HK1 (rotumestiksiin osallistuminen)
Agility: Keppien opettelu ja mielellään kontaktienkin opettelu viimein!
Kaikkein mahtavinta olisi jos saisi ykkösen tokon voittajan ykkösen talvikuukausien aikana mutta on tossa voittajassa sen verran muuttuvia osia ettei ole ollenkaan varmaa sen saavuttaminen. SM kisat (jos nyt johonkin joukkueeseen mahdutaan...) ovat ikävästi heinäkuussa kun mielellään pyhittäisin koko kesän enemmän PK hommille. Noh, katsellaan miten menee. Jos saisikin sen ykkösen nyt talvella niin voisi hetken laittaa tottiksen voittajaluokkaa kuntoon ja tokon evl:n liikkeitä samoin. Silloin kesä menisi niiden osalta enemmän ylläpitotreenejä tehdessä ja saisi keskittyä maastoihin.
Jäljellä haluan käydä ainakin yhden kokeen olipa koira valmis ykköseen eli ei. Jos treenit näyttävät ettei ykköseen ole vielä rahkeita niin kokeisiin ehtii sitten myöhemminkin. Tämä elämäntilanne on nyt sellainen ettei kaikkea välttämättä oikein saa...

Ihan hirmuisen iso KIITOS tästä kaudesta tietenkin Nosteelle, mahtava koira joka opettaa mua olemalla ihan erilainen kuin aiemmat koirani! Ja Noste on tähän saakka epäonnistunut vain yhdessä kokeessa ja silloinkin se oli kipeä. Kiitos myös Jounille joka jaksaa mun treenit ja kisareissut yms, Lauralle joka on ihan paras kasvattaja (Taimiston) ja ystävä ja KAIKILLE treenikavereille kaikissa lajeissa! Näitä tuloksia ei vaan yksin tehdä! <3