Tänään oli hyvin suunnitellut ja hyvin sujuneet treenit. Oli tosi kiva treenata Maisan ja Mantan kanssa, kiitos paljon seurasta jälleen kerran!

Martin kanssa aloitettiin kisamaisella palkkaamattomuustreenillä. Aluksi otettiin kolmen liikkeen sarja, eli seuraaminen, luoksetulo ja kaukot. Kaikki olivat oikein hyviä, eikä Marttia häirinnyt että palkaksi sai "vain" kehuja ja taputuksia. Heti perään otettiin sitten liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen, jotka molemmat sujuivat hyvin. Sarjan viimeiseksi tettiin nouto, missä tuli taas haukkumista, kapulan kantoa päästä ja tiputus matkalla. Mitähän hittoa sitä tuohon keksisi. Otin sitten vielä yhden lentävän noudon että ottaa kapulaa kunnolla kiinni, ennen kuin palkkasin. Nämä kaikki liikkeet kuitenkin siinä mielessä jees, että motivaatio säilyi koko ajan. Kaunis ajatus tuli meille molemmille, että palkkaamattomuustreeniä täytyy ottaa useammin. Vaikka jokatoinen tai kolmas viikko voisi olla aika hyvä. Suurimman osan aikaahan sitä nassea ja palloa tulee minkä ehtii, eipä sitten ole ihan niin pettynyt kokeessa (niin kuin muka olisi ollut, mutta treenataanpa nyt sitäkin).

Seuraavaksi tunnaria uusien lätkien kanssa. Kaikki ok kun oli vain yksi kapula. Kun pistettiin häiriökapuloita, tuli myös ongelmia, mutta positiivinen juttu oli se, että kiellon jälkeen jatkui aktiivinen etsintä! JESH! Hienoa Martti! Mun olisi vaan ehkä pitänyt miettiä tämä treeni paremmin loppuun saakka ennen toteutusta. Pitäisiköhän knsultoida Merjaa? Tokoleirillä sitten viimeistään...

Ruutu sujui yhtä ihmeellistä ohjaussekoilua lukuunottamatta hyvin. Vauhti on huippu, pysäytys melko mallikas. Maahanmenoa en vieläkään ota. Aluksi, lopuksi ja välillä oli palkka ruudun takareunassa (tai hiukka ulkona).

Lopuksi seuraamista pallopalkalla. Edistää aika paljon eikä tiiviydestä ole tietoakaan, mutta kontakti oli loistava. En vaan osaa. Jospa sitä ehtisi joku torstai Popekon tottistreeneihin , kun siellä luulisi olevan porukkaa jotka hallitsevat tämän minua paremmin. Palkkaan nyt kaiken uhallakin lelulla paljon seuraamisesta, koska vaikka se paikka onkin vähän sielläpäin, niin se kontakti ja iloisuus ovat tärkeämpiä. Koko paletti olisi kiva saada kuntoon, mutta nyt eivät rahkeet riitä.

Savonlinnan tokoleiri siirtyi valitettavasti samalle viikonlopulle kun on meidän oma leiri, että nyt ei sitten pääse Savonlinnaan niissä merkeissä. Tanhua on kyllä vakaa aikomus moikata jossain vaiheessa.