Eilen näyttelytreenien sivussa naksuttelin Martille hiukan kontaktista. Ihan aluksi kuitenkin hiukan "leikittiin", eli härnäsin patukalla ja Martti hieman vaisusta olemuksestaan huolimatta puri tosi hyvin ja repi ihan inniossaan. Pitäisiköhän nyt hetkeksi siirtää paino tässä hommassa patukan saalistamiseen, koska muu toimii? Tai ottaa porokoiraonki käyttöön? hmmm...

 Käytin naksutteluun maassa, kipossa  olevia nameja ja palkaten kädestä. Idean sain Miun Haukuilta kun Päivikki oli samaan tapaan naksutellut hajuhäiriöitä pienemmiksi. Huomasi kyllä että olin vähän ruosteessa (tai aika paljonkin) minkä vuoksi Marttikin oli aluksi hieman hämmentyneen oloinen. Koko ajan tarjosi kontaktia ja sivulle tuloja kuitenkin paremmin.

Vasta ihan lopuksi muistin vasta että myös naksuttelussa olisi hyvä että se palkka tulee loogisesta suunnasta, eli olisi pitänyt palkata suusta / korkeammalta, koska se nosti myös virettä (no tottakai kun homma on selkeämpää). Ihan hyviä toistoja ja luopumisia hankalasta paikasta huolimatta.

Pikku Vertin tiedot julkistettu ;) Kuvamateriaalia ehkä pääsiäisen aikaan.... :)