Eilen kokoonnuttiin Pieksämäellä rivitokoon. Ennen varsinaisia treenejä otin Martin kanssa matalalla A-esteellä hyppynoutoa. Meni ihan kivasti ottaen huomioon, että tätä ei olla taas kuukausiin treenattu. Varsinaisen rivitottiksen alkua odotellessa otin hallissa perusasentoja ja pikkisen seuraamista palkaten hurjasti. Pikkuisen murisi, mutta tiheällä palkkauksella sekin unohtui. Hallissa oli tosi paljon koiria ja homma aloitettiin (yylätys, yllätys!) luoksepäästävyydellä. Pidin Martin kontaktissa ja kehuin kovasti. M oli tosi nätisti ja hiljaa kättelyn ja hampaiden katsomisen ajan *jesh* :) Sitten odoteltiin ja odotellessa otin pieniä perusasentojuttuja ja leikitin vähän. Jonkun verran myös lyhyitä paikallaoloja.

Sitten tehtiin vanhaa kunnon riviseuraamista (oikein kiva), liikkeestä maahanmenoa (super) ja luoksetuloa (vuorotellen) jonka otin maasta ja suorana. Hieman himmasi loppumatkasta. Sitten pareittain seuraamista. Tämä aluksi hieman hämmensi mutta ihan kivaa seuraamista oli. Mun olisi pitänyt palkata enemmän, mutta ihan kehullakin meni oikein nätisti. Sittenpä me oikeastaan karattiinkin jo ulos, otettiin yksi (hyvä) eteenmeno ja lähdettiin pikkulenkille.

Oli kyllä tosi hyvät treenit! Oli ilo nähdä treenikavereiden (Panu & Ulla) uskomattoman hienoa toimintaa! Tosi hienosti koirat kontaktissa ja paikallaolotkin olivat varmoja ja rauhallisia! Huimaa edistystä on tapahtunut! Hyvä, hyvä!