Eilen kokoonnuttiin taas jälkiporukalla tottiskentälle. Aluksi seurautin hiukan ja palkkasin aikalailla tiheästi. Tämä ihan hyvä, kontakti oli mielestäni tälläkertaa taas hyvänoloinen. Täyskäännöksiä vasemmalle hinkattiin jonkun verran ja näitä pitäisi muistaa ottaa enemmän. Hyppynouto otettiin kerran, se ihan ok, palautusvauhti saisi olla parempi (tätä pitää seuraavaksi reenata kotosalla, matalammalla hypyllä, niin raaskii ottaa enemmän toistoja). A-noudon palautus meinasi taas mennä plörinäksi. Pitää varmaan nyt hetken aikaa vahvistaa sitä palautusta niin, että sanoo sen "kiipee" käskyn kun M ottaa kapulan. Häivyttää sen sitten pikkuhiljaa poies.

Metallinouto oli aikalailla vaisu. Kapulan ottaminen voisi olla paljon nopeampaa. Heittelin sitten muutaman kerran lennosta, mikä ei juuri siihen nostoasiaan auttanut (tosin oli pakko ottaa pikkukapulalla, mikä saattoi vaikuttaa). Tähänkin siis muutama pako alle, niin eiköhän se siitä lutviudu.

Lopuksi tunnari. Ensin tuli arpomalla väärä. Otettiin uudelleen niin, että kävin lähmimässä omaa välissä. Nyt nousi oma hyvin. Seuraavaksi vielä ihan normisuoritus, mikä onnistui hyvin. Vitti että tämä on hermojaraastava liike!! Onneksi sain pysyttyä rauhallisena...