Ollaan käyty sekä Outin tokovalkassa että Satsun. Ollaan tehty ohjattua (vahvistettu seuraamista ja suuntia, nostettu jännitettä), ruutua (paikkaa, paikkaa ja paikkaa), tunnaria (rutiinia), jääviä (joka muuttuikin seuraamisen käännösten ja asenteen treenaamiseksi, jäävät pääosin wörkkii), kiertonoutoa (kiertää liian isolla kaarella mut ei välitä kapuloista eikä hypyistä ja juoksee pallonkin ohi!). Ollaan saatu rutkasti motivaatiota ja intoa ja melkein jo ilmoitin kokeeseenkin mutta taidetaan odotella nyt kuitenkin helmikuulle ennen kuin käydään kokeessa. Pikkuhiljaa ollaan saatu voittajaa varmemmaksi ja silloin tällöin vähän tehty pohjia evl:n liikkeillekin.

Ollaan käyty lappalaiskoiratreeneissä, treenattu Mamin kanssa ja tietty omassa ryhmässä. Kotipihan treenit ovat olleet ehken aika yksitoikkoisia. Pyrin joka treenissä tekemään ohjatun, tunnarin ja ruudun. Ja muut liikkeet jos lapsilta onnistuu. Ja kaukoja yritän tehdä joka päivä ja muistaa ottaa matkaakin mukaan. Tai nyt pitäisi varmaan enemmän painottaa niitä lähitreenejä ja olla vielä tarkempi tekniikasta (kaukaa se on joskus hankalaa).

Meillä on aivan huippu tokoryhmä, tehtiin tällainen jouluvideo joka valitettavasti näkyy vain koneella, ei mobiililaitteilla.