Vedettiin annen kanssa pieni tokokoulutus ja pikareenattiin oman koirat sen jälkeen. Ihanaa huomata että vaikka kotitreenit on nyt olleet olemattoman vähäiset niin menee toi edes jonkun verran eteenpäin kun nyt lomalla on tullut noita muita treenimahdollisuuksia kuitenkin enemmän. Aloitettiin vauhtinoudoilla jotka aika jees, piti kapulaa ihan tosi hienosti. Jonkun verran ehti innoissaan tarjota kapulan nostoa väleissä ja silloin tuppasi vähän ääntäkin tulemaan mutta en nyt vielä niistä hermostu kun se tarjoaminen on vielä aika hankalaa.

Sitten ruutua. Ensin Anne näytti ja jätti lelun, hyvä, sitten lelu ilman näyttöä, edelleen hyvä, tyhjä ruutu näytöllä ja loppuun vielä taas lelulle. Kaikki toistot hyviä ja hyvälla asenteella ja nyt menin itsekin leikkimään ruutuun. Vimpalla ei heti meinannut ottaa lelua (luulen että hoksasi sen kuitenkin) eli oisko saanut jo purkaa saalistaan liikaa tai sitten odotti minua leikkimään. Noh, en ota siitä ongelmaa. Seuraamistakin katsottiin ja jooh, tavallaan siitä tarjoamisesta tulee tiettyjä hyviä juttujakin mutta nyt on kontakti ihan hukassa. Eli pitää muistaa sekin. Oisko se nyt kontakti - paikan tarjoaminen - imuutus hyvä järkkä että tulisi tehtyä kaikkia vai tekisikö kuurina (as if...). Ihan hirveen monta palaa tuossa joka tapauksessa on, miten siitä ikinä saa valmista??
Luoksetulo ekaa kertaa ihan liikkuroituna, palkkasin toki vauhdista. Sitten vaan yksi ihan ilman apuja perusasento, patoaminen ja isolle ruokapalkalle. Ihanat reippaat ja hyödylliset reenit! <3