Mari-Liisan kanssa ajeltiin aamuvarhaisella Mikkeliin ja aksakisoihin. Radat olivat hyviä ykkkösten ratoja, ei mitään turhia kikkailuja vaan kaikki olisivat olleet ihan tehtävissä. Noh, ei sieltä siltikään nollia rapissut, mutta ihan tyytyväinen olen kuitenkin.

Ekalta radalta 15 vp kun rimat sinkoili ja rasa ei yllättäen irronnutkaan putkeen (ok, ohjasinkin sen aika huolimattomasti mutta kuitenkin).

Toiselta radalta vitonen kun tuli taas kielto putkelle :( Tämä vielä pitkältä suoralta joten en osannut ennakoida vaikka putkella pitikin tehdä takanaleikkaus. Kiirehdin vissiin vähän liikaa sen kanssa enkä ohjannut kunnolla loppuun asti.

Kolmas rata oli hyppyrata, jonne Rasa varasti lähdössä!!! Hyvänen aika! Kohtuullisesti sain kuitenkin kerättyä vielä palaset kokoon ja nyt alkoi neiti irrotakin sitten jo reippaasti. Tosin irtosi sitten niin hyvin että kepeiltä ei kääntynytkään sinne minne halusin (laaseri suunnattuna väärin toki) ja hyppyhän sieltä löytyi putken sijaan ja HYL. Olin kuitenkin tyytyväinen kun jaksettiin molemmat hyvin juosta ja tsempata kaikki kolme rataa. Kyllä se tästä vielä lähtee! :)