Ihana itsenäisyyspäivä hyvässä seurassa tokoa reenaillen. Oltiin vuorostamme agikentällä, joka onkin vähän tokokenttää parempi (isompi ja parempi pohja). Aloitettiin paikallaoloilla joita myös vähän käskyttelin. Kehän ulkopuolella Martin piti vähän pörrätä mutta namittamalla ja kehumalla sain sen mielestäni kohtuullisen hyvään tilaan. Kehäänmenoseuraaminen taas takkusi hieman mutta kohtuudella päästiin. Istuminen meni hyvin, samoin paikkamakuu. Palkkasin molemmista nakeilla ja seuruutin kehästä pois --> meni hyvin ja sai purkin palkaksi.

Ekalla omalla vuorolla
seuraamista kuosiin eli, liikkeellelähtöjä, paikalla käännöksiä ja asennetta + paikkaa. Kaikki nopeudet.
kaukoista ekat nousut takapalkalla pitkästä matkasta ja läheltä pidempiä settejä
Hyppynouto käskyillä ensin kokeenomaisesti ja sitten vauhtinoutona
Tunnari ilman palautusvauhtia ja VÄÄRÄ! o_O lähetin uudestaan hakemaan jolloin toi oman ja otettiin vielä uudelleen samanmoinen ja nyt hyvä suoritus.
Merkkiä palkaten, ei oikein hyviä mutta ihan hyvä ilme
Yksi ruutu jossa palkka valmiina. Lähti aluksi huonosti mutta korjasi (huomasiko palkan?) Ensi kerralla sit purkille useampia toistoja.

Toisessa setissä vähän palkatonta seuraamista josta
salamaan (seis, maa, istu) palkaten
ohjattu... kaameeta säätöä... hyvät merkit, mutta ei meinannut lähteä hakemaan vasenta kun siellä oli koira! Ja sitten se oikeakin vähän takkusi. Huooooh...
Luoksetulo: ensin suora, stoppi takapalkalla, stoppi ja maahanmeno josta palkka. Loppuun kokonainen luoksetulo josta iso purkki palkaksi.

Rasakin sai vähän puuhailla seuraamista, tunnaria (jee toimii!!), kaukoja ja ruutua. Rasa oli taitava mutta en uskaltanu paljon reenata kun en ehtinyt sitä väliaikana pissattaa ja sillä tulee aina hätä.

Olipas mukavat reenit, kiitos kaikille! Oli taas hauska nähdä kivoja ja taitavia lappalaiskoiria ohjaajineen.