Perjantaina tehtiin kotipihassa hiukan tokoa ja Noste teki tosi hyvällä ilmeellä avoimen juttuja. Jäi oikein hyvä mieli ja oikealle kääntyminen seuraamisen palkkauksessa on tehnyt asiaan aika ison muutoksen. Taidettiin jollain tapaa tehdä kaikkia liikkeitä osasina.

Perjantaina myös esineruutua, tuuli kovaa. Tein kapean mutta syvän kaistaleen kolmella esineellä. Lähimmän toi nopsaan, samoin toisen kulman mutta kolmatta takakulmaa joutui etsimään tosi pitkään vaikka minusta tuntui että meni tosi läheltä. Jaksoin kuitenkin etsiä.

Sunnuntaina kävin keskenäni peltojäljellä. Noin 300 m jälki nurmella, alussa namia joka askeleessa, serpentiiniä jonka aikana kolmen askeleen tyhjiä ja sitten viiden askeleen tyhjiä. Taas suoraa, seitsämän askeleen tyhjiä, pari kulmaa ja yhdeksän tyhjää, keppi (hieno!) muutama kulma , kaarrosta ja lopussa pidempi pätkä tyhjää ja keppi. Jälki oli tosi tuore, sen verran vanheni että esineet tehtiin odotellessa. Ajoin taas kahdella liinalla ja veti ihan sairaan makeen jäljen. Aluksi meinasi hiukan rynnätä tyhjillä mutta kun en antanut niin jäljesti tosi tasaisesti ja hyvin ja kaarrokset ja kulmat menivät ihan kuin vettä vain. Oli ihan sikahieno fiilis!

Jälkeä odotellessa kapea mutta syvä esinekaistale, kaksi kohtuu pientä esinettä takakulmissa. Meni ehkä kaksi minuuttia palkkauksineen kun homma oli paketissa. Tallaamiseen meni siis aika paljon pidempi aika :P

Tänään kerrankin tokovuorolla Kuopio-hallilla. Tympäännyksiin asti taas sm järkkää. Seuraaminen ihan suht ok, normi parannettavathan siinä on. Maahanmeno hyvä. Luoksetulossa ihan kakka loppu, otin uudelleen hetsattuna jolloin jaksoi juosta vähä paremmin ja palkkasin loppuasennon. Hyppy olikin ihan sikahieno, otin pelkän hypyn ja erikseen palkkasin istumisen ja takasinpäin hypyn. Seisominen ok, kaukot ihan jees. Eka istuminen kauempaa ja loput vaihdot läheltä ja paljon palkkaa. Nouto vähän vaisu, hetsasinkin mutta ei antanut enää parastaan. Paikkamakuu hyvä.

Väliaikoina reenasin luoksarin stoppia ja loppuasentoa namin heittelyllä, seuraamisen vasemmalle käännöstä yms. Ne teki ihan jees. Ihan ok hyvin teki liikkeet mutta jotenkin olin ehkä itse vähän toispuoleinen mikä vähän vaikutti koirankin tekemiseen ettei antanut ihan satasella itsestään irti.

Tokon jälkeen vielä Viivin kanssa metsäjäljellä. Ihan tuore helppo jälki mutta eipä ollutkaan Nosteelle ihan pala kakkua. Ihan paska jana, jäi haistelemaan jotain ihan omiaan ja jäljen nosto meni ihan täältä sinnepäin. Sitten ajoi ekalle esineelle ihan ok, samoin tokalle ja ilmaisut näissä hyviä. Vähän ennen kolmatta esinettä ihan totaali hukka, meni ihan lukkoon eikä halunnut enää itse ratkaista. Mietin jo autoon viemistä mutten halunnut luovuttaa, joten aikani potkiskelin koiraa pois jaloista, ja koitin siksakkaamalla saada jälkeä ylös. Jälki nousikin mutta harmittavasti ajoi viimesen esineen yli ja jouduin palauttamaan että pääsin palkkaamaan. Onneksi saatiin rämmittyä jälki läpi vaikkatuskaiselle se tuntuikin. Mutta että voi tuntua metsäjälki vaikealle! Voi hyvänen aika! Ja tälleen kivasti että ois kuukausi aikaa kokeeseen. Mutta mehän ei prkl luovuteta! :P