Nurmeksessa jälleen ja pihareenii, pihareenii. Noste teki jäljen nro 6. Vanheni noin puoli tuntia ja oli n. 15 m kaarros. Kiire, kiire mutta ihan ok piti huolen kuiteskin. Jonkin verran harppoi askelia. Vissiin on asia kuitenkin ostettu, joten voidaan alkaa reenaamaan jo (kun vaan jaksais ja kerkeis). Vaikka loppupurkille vaikutti olevan hirvee kiire, niin silti meni hyvin maahan ja toisaalta jäi imuttamaan jälkeä eikä huomannut kun purkki aukesi. Outoa.

Nosteen pentureeneistä mulla on olo ettei ne etene. Oon koettanu tässä hässäkässäkin tehdä ainakin kerran päivään ruualla jotain mutta, mutta... Noh, jatketaan sen minkä ehditään ja koetetaan olla ottamatta ressiä.

Rasan tokot on menneet ihan tosi huonosti. Ahistaa jo koko toko ja Rasa yhdistelmä. Suurimpana murheenkryyninä ruutu ja kaukot. Ruudussa olen nyt koettanut ottaa tyhjään ruutuun paikkaa läheltä. Ihan sikahuono. Kaksi peräkkäistä reeniä peräkkäisinä päivinä ja ei ainakaan paranna. Jos tekis kaks reeniä tyhjää ruutua ja sitten yksi alustalle ihan vaan oman pään kasassapitämiseksi. Yllättävän hyvin olen saanut pidettyä hermoni kasassa vaikkei ole niin kovin juhlavasti mennytkään. Ongelma siis se, että vaikka menis ruutuun sisään ihan ok niin kääntyessään (aina oikealle) on sitten aina ihan oikeassa reunassa. Korjaamista ei ole tähän saakka ostanut eikä meinää ostaa nytkään. Ei paljon lohduta että äsämmien jälkeen on helppo reenata vaikka joka päivä :P
Tunnarissa on nyt mennyt ihan ok malliin, kaukot on entisellään, en tiedä miten niitä sais korjattua. Luoksetuloa ollaan ahkeroitu joka ikinen päivä ja satunnaisesti tulee taas niitä superhienoja stoppeja, tosin ei läheskään aina. Ideana nyt se, että pysäytysmerkistä tulis lähes aina pallo. Joo, pitää vaan koettaa jaksaa pitää pää kylmänä, reenata niin paljon kuin ehtii ja jaksaa ja koettaa sitten vaan hyväksyä se ettei nyt tässä elämänvaiheessa pysty eikä kykene reenaamaan niin kuin haluaisi.