Tänään kokoonnuttiin Tarun ja Ullan kanssa Taipaleen kanavalle treenaamaan porukalle. Aloitettiin kisamaisesti luoksepäästävyydellä ja paikallaoloilla. Luoksepäästävyydessä tuttuun tapaan murinaa Ullalle *prkl*, joten tätä otettiin palkalla toisen kerran että osasi olla hiljaa *jes*. Paikallaistuminen hyvä ja paikalla makaaminen myös. Istuminen oli aikalailla koemittainen, makuu lyhyempi, mutta häiriöllä. Näistä sitten palkaksi autolla olevalle kupille. Sitten otettiin merkkiä ja ohjattua. Merkki ihan ok, tosi olisi voinut olla parempikin. Kun kapulat vietiin, meinasi varastaa kapulalle *äh*, Jouduin kieltämään, otettiin merkkiä uudelleen ja sitten ei enää hyalunnutkaan mennä hakemaan sitä oikeaa josta oli kielletty. Otettiin uudelleen ja sitten onnistuikin ihan hyvin.

Sitten kaukoja, jotka eivät sitten niin hyviä. Ekat kaukaa ihan ok, mutta sitten siirtyili. Teki kuitenkin ihan innokkaasti ja ekoilla käskyillä, joten ei ressiä tästä. Tuli hyvä muistutus siitä, että myös läheltä tehdessä kannattaa käyttää takapalkkaa että tottuu siihen, eikä aina vaan heitellä taakse.

Sitten seuraamista liikkeenohjaajan kanssa ja ilman välipalkkaa. Kummasti sitä ei osaa olla normaali vaikka on tuttu liikkeenohjaaja. Hyvä harjoitus ja ihan ok seuraamistakin. Pari omaa kämmiä kadotti kontaktin hetkittäin mutta hienosti Martti petrasi. Tästä sitten lyhyeltä matkalta merkille ja merkiltä ruutuun koiranmakkarapalkalle. Tämä ihan hyvä ja innokas.

Lopuksi ajettiin vielä pari tuntia vanha jälki nurmella. Paljon oli häiriöhajuja ja selkeästi Martillekin aika vaikea paikka. Hienosti se kuitenkin teki töitä ja tsemppasi. Osa kulmista oli oikein hyvä, osa taas rinkulalla uudelleen ylös. Yleisesti ottaen melko haparoivaa jäljestystä ja pari kertaa meinasi vaihtaa harhalle *äääh* . Noh, kepit nousivat hyvin ja loppupätkä oli ihan jees. Seuraavaksi sitten taas metsäjäljelle.