Perjantai-ilta vietettiin sateisessa metsässä esineruutua harjoitellen isolla porukalla. Tallattiin kolme kaistaletta joissa kaikissa oli siis juoksennellut erinäinen määrä koiria ja ihmisiä ja kaikki esineet olivat olleet toisten koirien suussa enemmän tai vähemmän vaikka omia olivatkin. Ensimmäinen kaistale oli oikein kunnon tahtojen taistelu. Martti ei saanut heti hajua vaan meni aikaisempien hajujen perässä ja alkoi nopsaan haistella toisten koirien hajuja yms. Periksi ei annettu ja lopulta tuli esine käteen! Kaksi muuta kaistaletta menivätkin sitten paljon paremmin. Oli kyllä mukava ilta, kivaa porukkaa! :)

Lauantaina oli taas Rasan tokoryhmän vuoro. Paikkamakuu ihan hanurista vaikka palkkasin kohtuu tiheään. Vaihtoi ainakin neljästi lonkalta toiselle ja yhdessä vaiheessa tuli vähän ääntäkin... prkl... ensi kerralla olen kyllä ihan lähellä ja palkkaan tosi paljon. Puuh... turhauttavaa. Kaikki muut sitten sujuivatkin, tehtiin noutoa, kaukoja, seuraamista, luoksetuloa, kierämistä ja pysähdystäkin ja loppuun hyppyä. Marttikin teki jotain pientä...

Tänään taas oltiin agilityn koulutusohjaajakurssilla materiaalina ja oli tosi kivaa! Marttia alkoi loppuajasta jo vähän tylsistyttää kun oli aikamoisia nippeliratoja mutta loppuun saatiin onneksi luukutusta. Martti toimi kyllä yllättävän hyvin. Loppuun sain ottaa vielä Rasan ja likkahan tykitti ihan hirmuisen hienosti! Mahtava likka!