Olipa huikean mukava lappalaiskoiraleiri! Järjestäjät olivat saaneet aikaiseksi niin paljon kiinnostavia harresteryhmiä että meinasi ajoittain olla oikeasti tosi vaikea päättää mihin menisi kun kahteen paikkaan jakautuminen on melko haastavaa. Sunnuntaina saavuttiin leirille ja ilta koostui lenkkeilystä, tokoilusta ja taas lenkkeilystä. Tokohommissa pääosassa Rasa jolla siis koe sunnuntaina. Tehtiin seuraamista pallolla jossa ihan hyvä asenne mutta epätarkkuutta takaosan käytössä. Jäävät leikitin pallolla. Luoksetulossa heittelin palloa minne sattuu ja sitten tehtiinkin niin että Mira palkkasi stopista. Ruutuun alustalle, merkit tosi hienoja mutta ruudun punaiset merkit pitkästä heinikosta olivat aluksi haastavia. Löytyi kuitenkin näyttämällä.

Noste taisi leikkiä ja tehdä kaukoja ja peruuttamista ainakin. Ehken jotain seuaamishommiakin?

Tiistaiaamu aloitettiin reippaina hakumetsässä. Martti siis mukana ja koska edellinen reeni oli leikkikoe niin nyt nostatettiin huolella. Etukulmiin pakenevat maalimiehet (yhtäaikaa) kunnon hetsauksilla. Lähetin vain pitkälle pistolle oikeaan etukulmaan josta 50 haukkua ja reeni oli siinä. Martti oli ihan liekeissä! :D

Treenien jälkeen sitten syötiin ja käytiin lenkillä Hippu-veljen kanssa joka tuli piipahtamaan. Hyvin sujuivat veljesten painit Suri-isosiskon valvovan silmän alla. Hipun ja Nosteen kanssa jatkettiin iltapäivällä jälkipellolle jossa Lahtisen Markku opasti meitä FH jäljelle. Nosteelle n. puolituntia vanha jälki, pisin mitä seon koskaan ajanut ja eniten tyhjiä. Välillä oli viisikin tyhjää peräkkäin eikä kovin pitkiä pätkiä nameja joka askeleella. Alustassakin oli vaihtelua eli lyhyemmästä nurmesta pidempään ja taas lyhyempään. Hienosti pentu veti ja sai paljon kehuja. Voisi kuulemma vielä kertoa sille jäljelläkin että se tekee hyvin hommia. Mietitään... Loppupalkka pitää nyt laittaa erikseen eli jotain herkumpaa koska jäljen loppuminen on niin suuri pettymys eikä muualla toimiva hieno purkin ilmaisu ole jäljellä yhtään kivaa.

Treenien jälkeen taidettiin käydä taas lenkillä ja illasta vielä tokotreenit Miran ja porkkistyttöjen kanssa että Rasakin sai osallistua. Tehtiin ohjattu (oikea ensin) ja ihan ok teki. Tunnarissakaan ei ehken ihmeitä? Kaukoja jumppasin läheltä. Vielä iltalenkki päälle ja kello lähentelikin puoltayötä. Hyvässä seurassa päivät hujahtavat nopsaan!

Tiistai aloitettiin taas Martin kanssa hakumetsästä. Nyt ihan treenattiinkin. Ensin pitkä pisto oikeaan etukulmaan (josta hyvä tuulonenkin), sitten toinen vasemmalle ja Martti toimi tosi, tosi hyvin. Sitten yksi tyhjä oikealle ja yliheitto (jonka vähän munasin kun otin koiran väärinpäin vastaan) vasemmalle josta kolmas maali. Hyvin työskenteli, hyvät pistot ja hyvät ilmaisut. Tästä jatkamme :)

Iltapäivän treeniryhmistä kuunneltiin vain viestin teoriaosuus joka oli tosi mielenkiintoinen ja kieltämättä alkoi homma kiinnostaa! Teorian jälkeen sitten Miran ja Lauran kanssa tokohommiin! Nyt tehtiin paikallaolot ensin. Ihan ok, lonkkailua kuitenkin mukana. Sitten tehtiin luoksetuloa jossa Laura palkkasi stopin ja vähän kiertämistä päälle. Sitten tunnari kahteen otteeseen jossa joutui ihan huolella etsimään kapuloita pitkästä nurmesta ja rupesi vähän huolimattomaksi kun viimein ilostui kapulat löytäessään... Vielä jo aiemmin hyvin lukittuun ruutuun alustalle. Noste teki näissä treeneissä peruuttamista, kaukoja ja seuraamishommia. Noste treenaili vähän jotain oikeastaan joka ruualla. Lähinnä niitä sen perushommia. Uusi paikka ja isot häiriöt olivat sille ihan pala kakkua. Takaosan käyttö alkaa mutten olla aika mukavalla mallilla käännöksissä! Jee!

Sitten lähdettiinkin kotia kohden. Oli ihana, toiminnantäyteinen leiri! On mulla huiput taustajoukot (eli Eelis joka oli hirmu reipas reissuvauva taas ja äiti joka Eemelistä huolehti), ihanat ystävät (Mira, Laura <3 ), paljon hyviä tuttuja ja ihan maaliman parraat koerat!