Eilen käytiin reilu tunti sienimetsässä ja koirat saivat taas onnesta ymmyrkäisinä kipitellä metsässä. Siltä reissulta suunnattiin sitten suoraan tottiskentälle. Aloitettiin paikallaoloilla. Mie menin piiloon ja Panu jäi näkyviin. Martti oli hienosti koko ajan, ihan normihomma eikä edes lonkka-asentoa. Rasa nousi kerran istumaan, mutta Panu asiallisesti palautti sen maahan ja loppu sujui ihan hyvin (sai myös välipalkkaa). Jotenkin vaikutti kuitenkin melko jännittyneeltä, tai sitten oli vaan niin innoissaan.

Rasan muutkin reenit menivät hienosti. Panu on tehnyt seuraamisharjoittelussa kontaktia paikallaan, käännöksiä ja liikkeellelähtöjä. Nämä alkavat olla jo tosi hienolla mallilla pienessä häiriössäkin. Panun omakin asento on parantunut huomattavasti ja on ne kyllä tosi ryhdikäs koirakko kun molemmilla on rinta rottingilla :) Rasan luoksetulotkin olivat hyviä, samoin luoksepäästävyys meni hienosti. Hypyllä pitää vielä vähän avittaa, pallo olisi ehkä ollut parempi palkka. A aivan loistava!

Martti aloitti seuraamisella joka ihan mukavaa ja ajoittain hyvinkin tiivistä. Sitten jääviä liikkeitä, istumista tein aluksi ja joka välissä ja tänään nämä kaikki loistavat! Juoksusta seisomista ja maahanmenoa tehtiin takapalkalla useita toistoja, nämäkin toimivat hienosti eikä kyllästyttänytkään yhtään. Metrin esteellä pientä ponnailua, ekalla vino heitto ja piti antaa toinen käsky hypylle, toinen parempi. A ihan loistava. Kahden kilon kapulalla pari noutoa. Tässä on ääntä mukana ihan liikaa, mutta en uskalla nyt siihen puuttua ettei se into katoa. Ihan kohtuulliset palautukset kuitenkin. Loppuun vielä eteenmeno, jossa ekalla maahanmenokäskyt kaikivat kuuroille korville. En nyt enää muista oliko toinen vai peräti kolmas yritys kun pienemmällä matkalla onnistui kokonaisuudessaan ja nyt siitä iso palkka. On se ainakin ehdollistunut siihen että kovaa ja kauas juostaan... :)