Keskiviikkona käytiin Reijan ja Bongon kanssa ottamassa pitkästä aikaa esineruututreenit. Tehtiin kolme täyspitkää, kapeaa suikaletta, joihin laitettiin kuhunkin yksi esine. Ensimmäinen lähetys meni taas hirmuiseksi laukkomiseksi vailla mitään ajatusta. Tästä kuitenkin ilmeisesti lähti enin virta ja seuraavassa oli jo havaittavissa keskittyneempää työskentelyä.

Ensimmäisessä suikaleessa esine (sukka) oli keskikohdasta hiukan taaksepäin. Pitkään etsi ja tarkensi, mutta lopulta löysi ja palautti hienosti! Tällä jopa vähän leikittiin, ja Martti oli selkeästi innoissaan, koska se taisteli ihan kuin isot koirat *hih*! Toinen suikale meni jo ilman sähellystä ja keskivaiheilla ollut kuonokoppa palautui hienosti ja reippaasti. Etsiessä meni hiukan aikaa, mutta ihan selvästi tapahtui sellaista oppimista, että sen esineen täytyy olla tallatulla alueella. Ja tätähän me juuri haettiin. Kolmas esine oli kolmannen suikaleen takalaidassa. Tämä olikin kaikkein paras etsintä ja palautus (esineenä nahkalompakko). Hurjat kehut ja palkkaa.

Tämäntyylistä treeniä jatketaan todellakin! Ihan selvästi näki kun pieniä lamppuja syttyi oikein urakalla Martin päähän ja se oli ihan täpinöissään, kun oppi uutta ja osasi vielä niin hienosti. Kiitos Reijalle treeniseurasta!

Torstaina käytiin taas pienellä muta sitäkin laadukkaammalla porukalla lappalaisten tokossa. Yli ei päässyt treenaamaan, kun Panukaan ei päässyt. Martin kanssa otettiin aluksi askelsiirtymiä, liikkeellelähtöjä ja käännöksiä, kaikissa runsaasti palkaten.Nämä oikein kivat.

Seuraavaksi ruutua, jossa ensin namikipolle, sitten tyhjään ruutuun (tämä super! ja mie muistin pysäyttää!) ja lopuksi namikipolle. Oikein hyvä ruututreeni siis. Lopuksi vielä kaukoja läheltä ja yksittäisiä kohtia kauempaa, näissäkään ei suurempaa kuomauttamista. Kiitos Benitalle treeniseurasta!